Obavijesti

Viral

Komentari 0

Ciljao je lopticu, a završio u vodi: Nesretni golfer partiju je završio mokar od glave do pete

Anthony Jordan (58) igrao je golf u ladanjskom klubu Nottinghamshire kad je krivo zamahnuo palicom i završio u jezeru.

Pokretanje videa...

Partija golfa pošla po zlu - golfer umjesto pogotka završio u vodi VIDEO

Dramatična snimka iz Trilja: Gori bivša tvornica Cetinke!

TRILJ Buknuo je požar u zgradi tvornice Cetinke u četvrtak poslijepodne. Kako piše Dalmacija danas riječ je o derutnom prostoru u kojem su već izbijali požari. Gašenje je tijeku, a u tome sudjeluje osmero pripadnika DVD-a Trilj s četirima vozilima te petero pripadnika JVP-a Sinj s trima vozilima. Kako doznajemo od splitsko-dalmatinske policije, prema prvim informacijama nema ozlijeđenih. - Sve žurne službe su na terenu - rekli su nam iz policije.

Pokretanje videa...

Gori Cetinka u Trilju 01:01

VIDEO Sučićevo proročanstvo: Dinamov dragulj usred slavlja sjetio se što je kazao snimatelju

Pero, kako je? Što nam prognoziraš danas, upitao je snimatelj Dinamove klupske televizije Petra Sučića uoči utakmice protiv Salzburga. "Danas ništa, sutra pobjedu", odgovorio je mladi "vatreni", a nakon 2-0 u Salzburgu, kad je pozdravljao navijače, sjetio se pitati kamermana: "Jesi snimio ono jučer?". Video je u kratko vrijeme postao hit na Dinamovim kanalima na društvenim mrežama.

Pokretanje videa...

Petar Sučić oko Salzburga 00:35

VIDEO Širi se stravična snimka početka napada u Turskoj: Izašli su iz žutog auta i počeli pucati?!

ANKARA, TURSKA - U Ankari se u srijedu popodne dogodio teroristički napad, ima poginulih i ozlijeđenih. Sve dežurne službe su upravo na terenu. Radi se o okrugu Kahramankazan, u kojem živi oko 60.000 ljudi. Turski ministar pravosuđa Yilmaz Tunc rekao je da je Ured glavnog javnog tužitelja u Ankari pokrenuo istragu o terorističkom napadu na Turski kompleks zrakoplovne industrije (TUSAS). Pojavila se i snimka s nadzorne kamere kompleksa koja prikazuje početak napada i više napadača s puškama. Kako se vidi na snimci, dolaze u žutom vozilu, koje nalikuje na taksi.

Pokretanje videa...

Teroristički napad u Ankari 00:11

VIDEO Majmunima već stigao Halloween, pohitali po bundeve

ENGLESKA - Čuvari u zoološkom vrtu ZSL Whipsnade u Engleskoj poslužili su bundeve punjene grickalicama majmunima, jakovima (goveda) i babirusama (slični divljim svinjama). Izrezbarene bundeve bile su razbacane po ograđenim prostorima, a sve uoči Halloweena, odnosno Noći vještica. Dok su neke bundeve bile napunjene poslasticama, druge su bile prazne - što je potaklo životinje da se zabave i istražuju, piše Reuters. Halloween se obilježava 31. listopada.

Pokretanje videa...

Gozba u ZOO uoči Noći vještica 01:45

VIDEO Mudrost, hrabrost, šljive, ludost i filozofija: Evo što je sve Grlić Radman pričao u Šibeniku

OPĆI SABOR HDZ-A, ŠIBENIK - ''Moramo biti hrabri, moramo biti mudri. Ne možemo biti hrabri jer, ako je hrabrost, može biti ludost. A mudrost, nije dovoljno sjediti pod šljivom i misliti o filozofiji jer biti u sigurnoj zoni ne dobivaš ništa, ali gubiš puno. Prema tome, ujediniti hrabrost i mudrost'', poručio je ministar Gordan Grlić Radman HDZ-ovcima. Što je time htio reći? Pa nitko baš nije siguran...

Pokretanje videa...

Govor Grlić Radmana 01:04