Viral

Komentari 35

Dao 170.000 kn za Beckhamov izgled: 'Ovo više nema smisla!'

Dao 170.000 kn za Beckhamov izgled: 'Ovo više nema smisla!'

Jack Johnson, popularni 'Beckhamov dvojnik', shvatio je da mu život propada i da ga je želja da izgleda poput svog idola stajala živaca. Sad želi pomoći mladeži koja se također želi operirati...

Sjećate se Jacka Johnsona, Britanca koji je potrošio 'brdo love' kako bi izgledao poput Davida Beckhama? Čini se da je konačno shvatio da je dosta s plastičnim operacijama.

Naime, Johnson (21) je potrošio 20 tisuća funti (oko 170 tisuća kuna) na silne plastične operacije, s tim da godišnje dobiva 15 tisuća funti (oko 127 tisuća kuna) socijalne pomoći. Čvrsto je odlučio prihvatiti svoj trenutni izgled i prestati s 'uništavanjem vlastitog tijela', piše Daily Mail.

'Trebalo mi je predugo da shvatim'

- Svatko od nas je samo svoja osoba i tako se trebamo ponašati. Moramo biti svoji, a ne pokušavati izgledati poput naših idola. Meni je trebalo predugo da to shvatim, iskreno je rekao Jack, koji je novac od socijalne pomoći trošio na razne tretmane iz razloga jer je 'sjajan'.

- Nema osobe koja može reći da je Beckham ružan. Ja uopće ni ne pratim nogomet, već samo želim izgledati poput Becksa, govorio je svojedobno Jack, koji se podvrgnuo zahvatima poput umetanja implantata u usta i obraze, želučane premosnice i zatezanju lica.

No, otkrio je i drugu stranu priče, onu mračnu.

'Bio sam na rubu...'

- Bio sam na rubu. Opsjednutost vlastitim izgledom dovela me na korak do samoubojstva, no uspio sam se izvući zahvaljujući svojoj mentalnoj snazi, psihijatrima i psiholozima. Nisam više htio tako živjeti jer nisam uspio postići ono što sam želio. Shvatio sam da ovo više nema smisla i sad želim potaknuti ostalu mladež koja slično razmišlja da odustane od toga, nastavio je svoju ispovijest Jack.

Svoje izjave iz prošlosti poput: 'Ako mi se nešto dogodi za 40 godina, bit će to moja krivica' 'bacit će u smeće i okrenuti novu životnu stranicu', kako tvrdi. Za početak je uklonio želučanu premosnicu i punila za lice.

Je li uspio u naumu da izgleda poput Beckhama, procijenite sami...