Obavijesti

Viral

Dijelimo ulaznice za Open Air Festival u Splitu!

Dijelimo ulaznice za Open Air Festival u Splitu!

Festival "S okusom soli..." donosi nezaboravne glazbene večeri pod zvijezdama Splita!

Danas darujemo šest čitatelja s dvije ulaznice za Open Air Festival u Splitu, a u natječaju možete sudjelovati prijavom na obrazac.

Ovog ljeta, ljubitelji vrhunske glazbe imat će priliku uživati u nezaboravnim večerima pod zvijezdama Splita na trećem festivalu "S okusom soli...". Ovaj čarobni glazbeni događaj održat će se u prekrasnom parku Sustipan od 30. kolovoza do 1. rujna 2023., s početkom svake večeri u 21 sat.

Organizatori festivala su otkrili izniman glazbeni lineup koji će očarati posjetitelje raznovrsnim žanrovima i izvođačima. Prve večeri, 30. kolovoza, pozornicu će zauzeti čuveni Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo. Ovaj talentirani gitarist, osnivač i autor hitova legendarne grupe Gipsy Kings, zajedno s vrhunskim bendom, donijet će publici energičnu fuziju španjolskog flamenca, rumbe, salse, popa i tradicionalne romske glazbe. Njihov repertoar uključuje bezvremenske hitove poput "Bamboleo", "Djobi Djoba", "Volare", "Baila Me" i mnoge druge.

Drugu večer, 31. kolovoza, na pozornicu stupaju Vlatko Stefanovski & V3 trio. Vlatko Stefanovski, jedan od najvećih gitarskih virtuoza s ovih prostora, oduševit će publiku svojom jedinstvenom gitarskom tehnikom, kojom vješto kombinira elemente ethna, rocka, jazza i bluesa. Uz pratnju nove, najmlađe postave svog tria, Ivan Kukića na basu i Jana Stefanovskog na bubnjevima, Vlatko će izvoditi probranu selekciju vlastitih hitova te repertoar legendarnog benda Leb i sol, poput "Jovano Jovanke", "Kao kakao", "Mamurni ljudi" i mnoge druge nezaboravne melodije.

Treća večer, 1. rujna, rezervirana je za glazbeni spektakl kojeg će predvoditi jedan od najuspješnijih pop-rock sastava s prostora bivše države - Bajaga & Instruktori. Predvođeni karizmatičnim pjevačem, gitaristom i autorom Momčilom Bajagićem - Bajagom, ovi glazbeni veterani izvode hitove koji su ostali urezani u kolektivnu svijest generacija obožavatelja. Splitska publika će moći uživati u nezaboravnim pjesmama poput "Tišina", "Ti se ljubiš", "Zažmuri", "Plavi Safir", "Dobro jutro džezeri", "Muzika na struju", "220 u voltima", "Tamara", "S druge strane jastuka" i mnoge druge koje su obilježile više od 30 godina postojanja benda.

Festival "S okusom soli..." obećava tri večeri ispunjene glazbenim virtuozima, odličnom atmosferom i predivnom lokacijom, Sustipanom, koja će se pretvoriti u mjesto spajanja starih melodija s novim glazbenim aranžmanima. Svi posjetitelji festivala imat će priliku doživjeti čaroliju jedinstvene glazbe pod zvjezdanim nebom i stvoriti nezaboravne uspomene.

Ulaznice za ovaj atraktivni glazbeni događaj već su u prodaji putem sustava Eventim i Adriaticket. Broj ulaznica je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na festivalu "S okusom soli..." u Splitu, gdje će vrhunski glazbenici razveseliti sve ljubitelje dobre glazbe. Vidimo se u Sustipanu na glazbenom spektaklu koji ne smijete propustiti!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'
MASNO, ZAGORJELO, POBACANO

VIDEO Objavila je kako turisti ostavljaju apartmane i šokirala: 'To nisu gosti pa to su svinje!'

Tko to u hotelu čisti iza sebe? Ljudi dođu na odmor, neopterećeni čišćenjem, svako se toga zasiti u kući, i opuste se, plaćaju i taj mali luksuz nečišćenja, napisao joj je jedan korisnik društvene mreže

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'
POGLEDAJTE VIDEO

Nakon plamenca i orla štekavca u Istru stigla i afrička kukavica: 'Ona je kao rijetki Pokemon'

Istarski zaljubljenik u ptice, Vanja Puškarić, afričku kukavicu tražio je po Maroku, Španjolskoj i Izraelu, ali je na kraju je ona našla njega. Prvi ju je taj dan na rijeci Mirni uočio austrijski 'birdwatcher' Michael Hafner
Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin