Obavijesti

Viral

Komentari 0

Donosimo pravila nagradne igre "10 dana - 10 mobitela"

Donosimo pravila nagradne igre "10 dana - 10 mobitela"
1

Od 27.11. do 6.12. obrati pažnju na račune u kafićima diljem Hrvatske! Ad-vanced Horeca Program i 24sata nagrađuju 10 sretnika s 10 sjajnih Vonino smartphone-a.

VIDEO

Na temelju članka 69., stavka 10., Zakona o igrama na sreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba, Oreškovićeva 3D donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
"10 dana – 10 mobitela"


Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom "10 dana – 10 mobitela" je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3D/1, OIB: 78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" i partnerskog Ad-vanced Horeca programa za ugostitelje.

Članak 2.
Priređivač organizira nagradnu igru pod nazivom „10 dana – 10 mobitela“ koja će trajati u razdoblju od 27. studenog 2015. godine do 6.prosinca 2015. godine i sastojat će se od jednog kola.
Po završetku igre izvlačit će se 10 (deset) dobitnika pametnog telefona Vonino Xylo S. Ovim Pravilima nagradne igre Priređivač uređuje način njenog provođenja.

Članak 3.
Pravila nagradne igre uz navođenje klase, Urudžbenog broja i datuma izdavanja suglasnosti Ministarstva financija bit će objavljena prije početka igre na Internet stranici www.24sata.hr te na Internet stranici www.ad-horeca.eu.

Članak 4.

Pravo sudjelovanja imaju svi koji u razdoblju trajanja nagradne igre pošalju ispravnu ključnu riječ sa svojim osobnim podacima (IME I PREZIME, ADRESA, POŠTANSKI BROJ, MJESTO) na broj 60024. Ključna riječ i broj na koji se poruke šalju će biti objavljeni na računima ugostiteljskih objekata koji su članovi Ad-vanced Horeca programa. Jedinična cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om.


Članak 5.
Svi koji pošalju ispravan SMS od 27.11.2015. u 08:00:00 do  6.12. u  23:59:59, ulaze u nagradno izvlačenje.

Članak 6.
Svaki sudionik može u nagradnoj igri sudjelovati s neograničenim brojem poslanih SMS-ova. U SMS poruci može se poslati samo jedna ključna riječ. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune ne ulaze u izvlačenje. Svi sudionici nagradne igre prihvaćaju da se njihovi brojevi mobitela koriste kasnije u promotivne svrhe.

Članak 7.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji, te zaposlenici ugostiteljskih objekata koji su unutar Ad-vanced Horeca programa. Nagradna igra odvijat će se samo u onim ugostiteljskim objektima koji su članovi Ad-vanced Horeca programa, a koji do početka oglašavanja nagradne igre imaju osposobljen Smart POS rješenje za izdavanje oglasa na računima.

Članak 8.

Igra ima sljedeći nagradni fond: 10 pametnih telefona Vonino Xylo S.
Pojedinačna vrijednost uređaja je 625,00 kn (PDV uključen)
Ukupna vrijednost nagradnog fonda igre iznosi 6.250,00 kn (PDV uključen).
Priređivač nagrađuje 10 sudionika nagradne igre, koji ispunjavaju uvjete navedene u ovim Pravilima, svakog po jednim uređajem iz stavka 1. ovog članka.

Članak 9.
Izvlačenje dobitnika bit će javno u prostorijama Priređivača, na adresi Oreškovićeva ulica 3D u Zagrebu, u ponedjeljak, 7.12.2015.
Izvlačenje dobitnika vršit će se slučajnim odabirom iz Baze sudionika u kojoj će se nalaziti podaci svih Sudionika.
Izvlačenju će biti nazočna komisija od minimalno tri člana sastavljena od zaposlenika Priređivača, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja dobitnika te će sastaviti zapisnik o provedenom izvlačenju.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja predviđenih nagrada, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je sudionika sudjelovalo u igri i ispunilo tražene uvjete, a u odnosu na nepodijeljene nagrade priređivač će postupiti sukladno odredbama Pravilnika o priređivanju nagradnih igara.
Ako se u nagradnu igru ne uključi niti jedan sudionik, priređivač će igru prekinuti.

Članak 10.
Imena dobitnika nagrada bit će objavljeni na internetskoj stranici www.24sata.hr
 te na stranici www.ad-horeca.eu najkasnije do četvrtka, 10.12.2015.


Svaki dobitnik nagrade će u roku od osam dana od dana izvlačenja dobitaka biti obaviješten o nagradi telefonskim i pisanim putem. Dobitnici s područja grada Zagreba i Zagrebačke županije svoje nagrade podižu u prostorijama 24sata d.o.o. u Zagrebu, Oreškovićeva 3D u roku od 30 dana od slanja pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako navedeni dobitnici nagrade ne podignu u roku, 24sata će ih ponovno u roku od osam dana od isteka roka za preuzimanje obavijestiti o dobitku, te će nagrade moći preuzeti u roku od 15 dana u prostorijama priređivača. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija.
Dobitnicima iz ostalih područja RH, nakon obavijesti o dobitku, nagrade će biti poslane na kućnu adresu navedenu u dobitničkoj SMS poruci. Po primitku nagrade, dužnik će primiti dva primjerka Potvrde o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača ( 24sata d.o.o., Oreškovićeva 3D, 10 010 Zagreb) s naznakom „Nagradna igra 10 dana – 10 mobitela“, a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.

Članak 11.

Preuzimanjem nagrade dobitnici uz mobitel dobivaju i jamstveni list, čime prestaju sve daljnje obaveze priređivača nagradne igre prema dobitniku. Za moguće kvarove dobitnici se obraćaju na jamstvenom listu navedenom za proizvode ovlaštenom serviseru (STS, www.sts.hr).

Članak 12.

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.

Članak 13.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.
Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dade suglasnost i budu objavljena na internet stranici www.24sata.hr

Članak 14.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 15.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

 
                                                                                                                                                                                  Zagreb, 2015.


                                                                                                                

                                                                                                                                                           KLASA: UP/I-460-02/15-01/681
                                                                                                                                                           URBROJ: 513-07-21-01/15-2


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta