Obavijesti

Viral

Komentari 0

Donosimo pravila nagradne igre ,,Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’

Donosimo pravila nagradne igre ,,Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’

Od 19. veljače do 28.veljače čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti darovnu karticu u Konzumu.

VIDEO

Članak 1.  

Priređivač nagradne igre pod nazivom “Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista. 

Članak 2. 

Nagradna igra odvija se u razdoblju od 19. veljače 2023. do 28.veljače 2023. godine. 

Članak 3.  

Početak nagradne igre “Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’ je nedjelja 19. veljače 2023. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja 24sata biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru. 

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izda suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr.  

Članak 4.  

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 15.000,00 € / 113.017,50 kn uključujući PDV, a čini ga:  

1 x Darovna kartica u Konzumu jedinične vrijednosti 15.000,00 € / 113.017,50 kn 

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.  

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.  

Članak 5.  

Od 19.2.2023. (nedjelja) do 27.2.2023. (ponedjeljak) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. U utorak 28.2.2023. će se u 24sata objaviti joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni kupon. 

Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom deset dana sakupiti ukupno 9 kupona. Svaki dan objavljivat će se različiti kuponi, a u utorak 28.2. bit će objavljen jedan Joker kupon, koji može zamijeniti jedan od propuštenih kupona. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 9 nagradnih kupona ili 8 kupona i jedan Joker kupon, ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 700, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’ 

Sve pristigle koverte koje u sebi sadrže pet kupona od kojih su minimalno dva ista neće sudjelovati u nagradnoj igri. 

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do petka 17.3.2023., do 9:00 sati ujutro. 

Članak 6. 

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 6H/1, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i to u petak 17.3.2023.  nakon 10:00 sati.  

Članak 7.  

Tročlana komisija nadzire izvlačenje glavne nagrade, naznačene u Članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.  

Članak 8.  

Dobitnici koji su osvojili nagradu u nagradnoj igri “Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’ bit će objavljeni u tiskanom izdanju 24sata te na portalu www.24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.  

Članak 9.  

Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku. 

Članak 10.  

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama Članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade. 

Po primitku nagrade, dužnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum - “Osvoji darovnu karticu u Konzumu’’  a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.  

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika. 

Članak 11.  

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.  

Članak 12.  

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.  

Članak 13.  

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.  

Članak 14.  

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.  

Članak 15.  

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.  

Članak 16. 

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.  

KLASA: UP/I-460-02/23-01/56

URBROJ: 513-07-21-01-23-2

Zagreb, 16. veljače 2023.

Pravila o korištenju osobnih podataka: 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri  “Osvoji 15.000 € u Konzumu’’ koja se održava od  19. Veljače 2023.  do 28. Veljače 2023. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda od 19.veljače 2023. do 31.ožujka 2023., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti   trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu  Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Nevade: Cvrčci prekrili kuće, već se danima bore s najezdom
GROZNE SCENE

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Nevade: Cvrčci prekrili kuće, već se danima bore s najezdom

NEVADA - Ogromni rojevi cvrčaka koji mogu narasti do 5 cm već danima izazivaju velike probleme za obitelji i farmere na sjeveru Nevade. Kukaca ima toliko da su potpuno prekrili neke kuće, a vlasnici se protiv najezde bore puhačima lišća. Američko ministarstvo poljoprivrede također je upozorilo da mormonski cvrčci mogu izazvati i velike ekonomske i ekološke štete.

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'
MAJKA HRABROST

'Živim za svoje četiri predivne kćeri, već sutra mogu umrijeti'

Poduzetnica Tea Perović (40), mama četiri djevojčice u dobi između 3,5 i 7,5 godina, bori se s rakom koji je metastazirao. Pomažu joj vjera i pisanje, a predstavit će knjigu 'Stvorene smo za nebo'
'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'
EKSKLUZIVNO ZA 24SATA IZ NEW YORKA

'Mi Hrvati vlasnici smo najstarijeg restorana u SAD-u. Kod nas su jeli Tesla i JFK'

Plus+ Delmonico's je prvi američki "fine dinning" restoran otvoren 1827. godine i prvi je dopuštao ženama okupljanje te uveo i tiskane jelovnike, a sadašnji je vlasnik hrvatski državljanin Dennis Turčinović