Donosimo pravila nagradne igre '“Rođendanska nagradna igra 24sata’’ | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 0

Donosimo pravila nagradne igre '“Rođendanska nagradna igra 24sata’’

Donosimo pravila nagradne igre '“Rođendanska nagradna igra 24sata’’

Od 3. ožujka 2023. do 8. ožujka 2023. godine čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti vrijedne nagrade.

VIDEO

Članak 1.  

Priređivač nagradne igre pod nazivom “Rođendanska nagradna igra 24sata’’ je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB:78093047651. Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbe dnevnog lista "24sata" te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista. 

Članak 2. 

Nagradna igra odvija se u razdoblju od 3. ožujka 2023. do 8. ožujka 2023. godine. 

Članak 3.  

Početak nagradne igre “Rođendanska nagradna igra 24sata’’ je petak 3. ožujak 2023. kada će u svakom primjerku nacionalnog izdanja 24sata biti objavljen prvi kupon za nagradnu igru. 

Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih izda suglasnost i nakon što uz navođenje klase, urudžbenog broja i datuma suglasnosti budu objavljena na www.24sata.hr.  

Članak 4.  

Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri iznosi 12.280,41 € / 92.526,75 kn uključujući PDV, a čini ga:  

18 x MS ENERGY eRomobil m10 jedinična vrijednosti 358,22 € / 2.699,01 kn 

18 x Aromara poklon paket (SPA 2.0, aroma difuzer + Set eteričnih ulja i blendova) jedinične vrijednosti 79,23 € / 597,49 kn 

18 x Tinktura poklon paket ( ulje za tijelo, sapun, balzam za bradu, regenerator za bradu, pomada za kosu i tvrdi šampon) jedinične vrijednosti 44,80 € / 337,55 kn 

18 x darovna kartica u Prahiru jedinične vrijednosti 200 € / 1506,90 kn 

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac.  

Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.  

Članak 5.  

        Od 3.3.2023. (petak) do 7.3.2023. (utorak) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. U srijedu 8.3.2023. će se u 24sata objaviti joker kupon koji zamjenjuje jedan propušteni. 

Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom šest dana sakupiti ukupno 5 kupona. Svaki dan objavljivat će se različiti kuponi, a u srijedu 8.3.2023. bit će objavljen jedan joker kupon, koji može zamijeniti jedan od propuštenih kupona. 

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 5 nagradnih kupona ili 4 kupona i jedan Joker kupon, ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 600, 10 002 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – “Rođendanska nagradna igra 24sata’’ 

Sve pristigle koverte koje u sebi sadrže pet kupona od kojih su minimalno dva ista neće sudjelovati u nagradnoj igri. 

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do petka 24.3.2023., do 9:00 sati ujutro. 

Članak 6. 

Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije "24sata", Oreškovićeva 6H/1, Zagreb uz nadzor tročlane komisije i to u petak 24.3.2023.  nakon 10:00 sati.  

Članak 7.  

Tročlana komisija nadzire izvlačenje glavne nagrade, naznačene u Članku 4. ovih Pravila te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi pristigli kuponi podložni su provjeri.  

Članak 8.  

Dobitnici koji su osvojili nagradu u nagradnoj igri “Rođendanska nagradna igra 24sata’’ bit će objavljeni u tiskanom izdanju 24sata te na portalu www.24sata.hr unutar deset dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.  

Članak 9.  

Priređivač nagradne igre osigurava sve objavljene nagrade u nagradnom fondu i jamči dobitniku njihovu isporuku.  

Članak 10.  

Svaki dobitnik u nagradnoj igri, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u roku 30 (trideset) dana od dana primitka pisane obavijesti o dobitku nagrade. U slučaju da se dobitnik ne javi u navedenom roku, priređivač će postupiti sukladno odredbama Članka 13. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara. Nakon isteka roka dobitnik gubi pravo preuzimanja ostvarene nagrade. 

Po primitku nagrade, dužnik će primiti dva primjerka Sporazuma o preuzimanju nagrade te je jedan dužan vratiti na adresu priređivača (24sata d.o.o., Oreškovićeva 6H/1, 10 010 Zagreb) s naznakom „Sporazum - “Rođendanska nagradna igra 24sata’’  a drugi primjerak Potvrde sačuvati. Osvojena nagrada se ne može zamijeniti za novac ili neku drugu nagradu, niti se može prenijeti na treće osobe.  

Ukoliko je dobitnik nagrade iz ove nagradne igre maloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagrada glasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika te ju on i preuzima u ime dobitnika. 

Članak 11.  

U trenutku preuzimanja nagrade, odnosno potpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanju nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.  

Članak 12.  

U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijeliti će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodjeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.  

Članak 13.  

Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obavješteni putem dnevnog tiska.  

Članak 14.  

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje prihvaćaju objavljena pravila. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača sa svojom užom obitelji.  

Članak 15.  

Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila.  

Članak 16. 

U slučaju spora između priređivača i sudionika ove nagradne igre nadležan je Općinski sud u Zagrebu.  

KLASA: UP/I-460-02/23-01/78

URBROJ: 513-07-21-01-23-3

Zagreb, 27. veljače 2023. 

Pravila o korištenju osobnih podataka: 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri  “Rođendanska nagradna igra 24sata’’ koja se održava od  3. ožujka 2023.  do 8. ožujka 2023. i davanjem izričite privole kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu proglašenja dobitnika nagradne igre. Pohrana i obrada osobnih podataka vršiti će se tijekom perioda od 3.ožujka 2023. do 31.ožujka 2023., a od dana zaprimanja Vaših podataka. Također, dajem izričitu privolu i pristajem na objavu podataka dobivenih putem natječaja, na internet stranicama društva 24sata d.o.o.. U slučaju promjene bilo kojeg Vašeg osobnog podatka molimo Vas da o promjenama obavijestite odjel marketinga slanjem e-mail obavijesti na marketing@24sata kako bismo ispravili ili ažurirali Vaše osobne podatke. Ovim putem Vas obavještavamo kako imate pravo povući danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da se obavijesti   trgovačko društvo 24sata d.o.o. u pisanom obliku na adresu  Oreškovićeva 6H/1,10010 Zagreb s napomenom „odjel marketinga GDPR“, elektroničkom obliku na marketing@24sata.hr. Nadalje, po primitku izjave o povlačenju privole, pisanim putem ćemo potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Napominjemo kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani. Osim prava na povlačenje privole, u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka, imate pravo na pristup i potvrdu od 24sata d.o.o. u vezi s osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo brisanja ("pravo na zaborav"), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost podataka te pravo na prigovor. Također, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, Zagreb, ili putem elektroničke pošte na adresu: azop@azop.hr. Više informacija potražite u Politici zaštite privatnosti dostupnoj na https://azop.hr/politika-privatnosti/. 

POGLEDAJTE VIDEO: PTALI SMO GRAĐANE KOJA JE NAJGORA ŽENSKA NAVIKA?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Pokazao kako izgleda putovanje avionom s mačkama: 'Smiruju putnike pod stresom'
IMA I NEGATIVNIH KOMENTARA

VIDEO Pokazao kako izgleda putovanje avionom s mačkama: 'Smiruju putnike pod stresom'

Mačke se nisu svidjele baš svima. 'Drago mi je da se dobro ponašaju, ali radio sam na aerodromu. Većina mačaka je nervozna i mogu pobjeći i sakriti se. Ljudi kasne na let dok nađu mačke', požalio se jedan tiktoker
Veliki tjedni horoskop: Lav ide na put, Djevice će briljirati na poslu, a Ribe biti nezadovoljne
od 21. do 27. srpnja

Veliki tjedni horoskop: Lav ide na put, Djevice će briljirati na poslu, a Ribe biti nezadovoljne

Vladavina Lava opskrbit će Strijelce šarmom i privlačnošću pa će osvajati čak i kada im to neće biti namjera. Rastu im i šanse kod osobe u koju su se zaljubili