Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
95 komentara

'Dragi građani, molim vas da se prestanete seksati, prevruće je'

KOLUMBIJSKI PAKAO Temperature u turističkom mjestu Santa Mariji penju se preko 40 stupnjeva Celzijevih, pa su lokalne ambulante prepune. Liječnici su zato izdali upozorenje

Foto: Dreamstime
95 komentara

Izbjegavajte vođenje ljubavi u vrijeme kada su temperature na vrhuncu, pogotovo oko podneva. Ta fizička aktivnost može biti prezahtjevna po velikim vrućinama i utječe na vaše srce, upozorio je svoje sugrađane Julio Salas, šef liječničke komore u Santa Mariji, popularnom kolumbijskom turističkom odredištu, prenosi New York Post.

Zbog previsokih temperatura, koje se u ovim ljetnim danima penju preko 40 stupnjeva Celzijevih, ambulante u tom gradu su pune pacijenata sa srčanim problemima. Salas vjeruje i kako je seks po velikim vrućinama jedan od uzroka srčanih poteškoća pa je savjetovao onima koji se ipak ne mogu suzdržati od tjelesnih strasti da to čine u primjerenim uvjetima.

- Pričekajte sumrak i noć, kada su temperature zraka znatno povoljnije za takve aktivnosti. Ako u kući imate klima uređaje, onda nećete imati nikakvih problema - rekao je.

Salas je objavio i ostale savjete za izbjegavanje dehidracije. Moli građane da piju dovoljne količine vode, izbjegavaju izlaske na sunce u ranim poslijepodnevnim satima te da nose laganu, svijetlu odjeću.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message