Viral

Komentari 8392

Dupini se zaigrali kod Krčkog mosta: 'Bilo ih je barem 20, prišli su nam jako blizu'

Dupini se zaigrali kod Krčkog mosta: 'Bilo ih je barem 20, prišli su nam jako blizu'

Naša čitateljica snimila je nevjerojatan prizor zaigranih dupina kod Krka. Ugasili su motor kako ih ne bi preplašili, a dupini su im zauzvrat prišli i bliže nego što su očekivali

Vozili smo se brodom ispod Krčkog mosta, u daljini sam vidjela dupine kako skaču pa smo ugasili motor i pokušali im prići bliže da se ne prepadnu, i uspjeli smo. Bilo ih je jako puno, negdje oko 20-ak, priča nam čitateljica koja nam je poslala video dupina. 

Naime, ona je u nedjelju oko 13 sati kod Krka snimila cijelo jato dupina kako se igraju i skaču iznad vode. Kaže, nikad ništa slično nije doživjela, a iznenadilo ju je što ih ima tako puno i što su druželjubivi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zaigrani dupini kod Krčkog mosta

- Ja sam se tresla koliko su nam došli blizu u jednom trenutku, mislim da smo ih mogli čak i pomaziti. Skakali su oko nas i igrali se, prekrasan prizor. Inače smo ih znali vidjeti samo s kopna, no sada smo bili sami na moru i to je bio idealan trenutak da ih snimim iz bližeg. Uživali smo u njihovom društvu sigurno više od pola sata, a zatim su se uputili u smjeru Kraljevice - priča nam čitateljica.