Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
66 komentara

Ganuli ga do suza: Radnici su svom kolegi kupili automobil!

Kad sam došao na posao, dočekala me je cijela ekipa. Nisam znao o čemu se radi. Morao sam hodati zatvorenih očiju, a kada sam ih otvorio, imao sam što vidjeti, kaže presretni Sead Hodžić

Foto: Nezavisne novine
66 komentara

Zaposlenici tvrtke "Turija" iz Bihaća svom su kolegi Seadu Hodžiću uljepšali blagdane i iznenadili ga Fiat Puntom. Vlasnik tvrtke Muhamed Selimović rekao je za Nezavisne novine kako su radnici spontano došli na ovu ideju.

- Sead se zaposlio prije godinu dana kod nas i stvarno to je jedan vrijedan i zlatan dečko. Prije mjesec dana položio je vozački ispit, ali problem je što nema automobil i uvijek se muči kako da se doveze do posla jer ne živi blizu - kaže Selimović.

Kaže kako Hodžić plaćom uzdržava svoju obitelj pa su znali da će sam teško nabaviti automobil. Selimović je odmah podržao ideju svojih radnika i svi su odvojili dio novca za automobil.

- Istina, automobil je polovan, ali je u vrlo dobrom stanju i nadam se da će ga služiti dugo - kaže Selimović za Nezavisne novine.

Hodžić kaže da ga je poklon radnih kolega ugodno iznenadio i da ga nije očekivao.

- Kad sam došao na posao, dočekala me je cijela ekipa. Nisam znao o čemu se radi. Morao sam hodati zatvorenih očiju, a kada sam ih otvorio, imao sam što vidjeti. Ovo je najljepši novogodišnji poklon koji sam mogao dobiti, čak je bio vezan crvenom vrpcom - kaže presretni Hodžić.

Kolege su bile zadovoljne jer su ga usrećili.

Tvrtku "Turija" osnovali su braća Muhamed i Mirzet Selimović prije 18 godina, a u početku su imali samo jednog zaposlenika i prostor od oko dvadesetak kvadrata. Danas se bave proizvodnjom, ugradnjom i servisom roletni, žaluzina, trakastih zavjesa, tendi i garažnih rolo vrata. Imaju 30 radnika, a vlasnik kaže kako su za uvjete u BiH dobro plaćeni.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message