Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

I svi sretni: Muž pomogao ženi da se uda za svojeg ljubavnika

Basudep Tappo (28) se 4. ožujka oženio za djevojku (24). Brak su sklopile njihove obitelji. Šest dana kasnije dok je žena bila sama kod kuće u posjet joj je došao ljubavnik

71 komentara

Suprug iz Indije bio je u braku samo šest dana kada je pomogao svojoj supruzi da se uda za ljubavnika kako bi njih troje mogli sretno živjeti zajedno.

Basudep Tappo (28) se 4. ožujka oženio za djevojku (24). Brak su sklopile njihove obitelji. Šest dana kasnije dok je žena bila sama kod kuće u posjet su joj došla trojica muškaraca koji su se predstavili kao rođaci. Dvojica rođaka su otišli, a žena je ostala sama s trećim.

Susjedima se nije svidjelo da je tek udana žena ostala sama s muškarcem pa su ga izvukli iz kuće i pretukli. Žena je tada priznala da joj to nije rođak već ljubavnik. Basudep Tappo je onda svojoj ženi predložio da se uda i za ljubavnika. 

- Da nisam to napravio životi troje ljudi bi bili uništeni. To je bilo jedino rješenje i sada smo sretni - rekao je Tappo. S njegovom odlukom se složila i njegova majka, piše Odditycentral.

- Naši životi bi bili komplicirani da moj sin nije tako odlučio - kaže. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message