Viral

Komentari 1

Ivan Galinec osvojio je Mazdu CX-3: 'Savršena je za vožnju'

Ivan Galinec osvojio je Mazdu CX-3: 'Savršena je za vožnju'

Umirovljenik je sakupljao kupone i u nagradnoj igri 24sata osvojio novi automobil. Kad je vidio osvojenu Mazdu CX-3, Našičanin je bio oduševljen

Ovakvu nagradu nisam mogao niti sanjati. Nikad u životu nisam ništa dobio, ovo mi je šok, rekao nam je Ivan Galinec (68) iz Našica, koji je u nagradnoj igri 24sata u rujnu osvojio novu Mazdu CX-3.

Na primopredaju u Zagreb stigao je s prijateljem, a kad je ugledao svoj novi automobil, bio je oduševljen.

- Prekrasna je, plave boje kao Dinamo. Ne može izgledati bolje - govorio je umirovljenik dok je stajao pored novog automobila. Nakon toga krenuo je istraživati novo vozilo.

Kad je sjeo za volan, divio se mogućnostima koje Mazda CX-3 ima. Ipak, ispričao je kako osvojeni automobil najvjerojatnije neće voziti on.

- Nisam još siguran što ću s automobilom, penzija je mala, pa ću ga vrlo vjerojatno prodati - kazao nam je Našičanin i dodao kako bi mu novac vrlo dobro došao.

Rekao je da je bio presretan kad smo ga nazvali i obavijestili ga da je osvojio Mazdu CX-3. Njegovu kuvertu izvukao je saksofonist Igor Geržina.

- Ja sam osvojio automobil? Ne razumijem - govorio je tad Galinec, a kad je shvatio da se ne radi o šali, nije mogao sakriti svoju sreću. Sretne vijesti odmah je podijelio s prijateljima koji su u tom trenutku bili pored njega.

- Taman smo u nekom poslu, ali ovo su prekrasne vijesti. Morat ćemo to proslaviti - izjavio je dobitnik. Na telefon nam se tad javio i njegov prijatelj, koji je objasnio kako svakog dana zajedno kupuju svoje omiljene novine.

- Čitamo vijesti, pogledamo djevojku dana i izrezujemo kupone. Evo, sad se i posrećilo - govorio je kroz smijeh Galinecov prijatelji.