Viral

Komentari 7

Izgubila zaručnički prsten prije 13 godina, pronašla ga na mrkvi

Izgubila zaručnički prsten prije 13 godina, pronašla ga na mrkvi

Kanađanka je mislila da je prsten nepovratno izgubljen, dok njezina snaha Sarah Ryan nije iz njihovog vrta iz zemlje izvukla čudnu mrkvu. Sarah je ubrzo se shvatila zašto je mrkva poprimila čudan oblik

Nakon 13 godina, Kanađanka Mary Grams (84) 2017. je pronašla svoj zaručnički prsten na mrkvi u svom vrtu, prenosi apost.

Danas 84-godišnjakinja, Mary Grams, izgubila je svoj zaručnički prsten 2004. godine. Pokušala ga je pronaći, no uzalud. Kako ne bi povrijedila supruga, kupila je novi prsten u smanjenoj verziji bez da kaže suprugu što se dogodilo. 

Mislila je da je prsten nepovratno izgubljen, dok jednog dana njezina snaha Sarah Ryan nije iz njihovog vrta iz zemlje izvukla čudnu mrkvu. Sarah se nije mogla načuditi izgledu mrkve, a ubrzo se shvatila zašto je poprimila taj oblik. Naime, prsten od njezine svekrve bio je na mrkvi koja je narasla kroz komad nakita.

Grams nije mogla vjerovati da je njezin stari zaručnički prsten pronađen te ga je odmah zamijenila s kopijom. Gospodin Grams, Maryjin suprug, nikada nije primijetio da njegova supruga nosi kopiju zaručničkog prstena.

POGLEDAJTE VIDEO: Nakon 13 godine pronašla izgubljeni zaručnički prsten na mrkvi 

Slična situacija dogodila se i u Švedskoj 2011., kada je žena pronašla prsten u svom vrtu nakon 16 godina.