Obavijesti

Viral

Komentari 23

Je li ova igra predvidjela 9/11, ali i nuklearni 3. svjetski rat?!

Je li ova igra predvidjela 9/11, ali i nuklearni 3. svjetski rat?!
1

Poznata igra na ploči 'Illuminati: The Game of Conspiracy', tvrde ljubitelji teorija zavjera, predvidjela je napad na 'Blizance', Pentagon, smrt princeze Dijane, ali i - Treći svjetski rat...

VIDEO

Punih šest godina prije nego se dogodio 9/11, taj je teroristički napad predvidjela naizgled najobičnija igra na ploči. Tako barem tvrde uvijek aktivni teoretičari zavjera. Naime, autor Steve Jackson je igru 'Illuminati: The Game of Conspiracy' objavio 1995. godine, a na priloženim se kartama nalaze prizori koji će, igrom slučaja, obilježiti naredno desetljeće. 

Najistaknutija među njima je svakako karta koja prikazuje teroristički napad na 'Blizance', a s obzirom da se na njoj ne nalaze avioni, teoretičari zavjera to su protumačili kao potvrdu svojih sumnji da su oba nebodera bila minirana te su zbog toga pali tako pravilno. 

Na drugoj karti nalazi se Pentagon u plamenu, a napad na zgradu Pentagona, sigurno se sjećate, dogodio se istoga dana kada i napad na Twin Towers. 

Jedna od karata pak prikazuje princezu Dijanu okruženu paparazzima, a na karti stoji tekst kako je ona imuna na sve napade, osim na napade medija. Kao što je poznato, njen je vozač izgubio kontrolu nad vozilom upravo bježeći od fotografa, predstavnika medija. 

Teoretičari zavjera, piše britanski Express, tvrde kako se autor igre Steve Jackson vjerojatno dokopao 'plana Illuminata za kontrolu nad svijetom', te kako ga je odlučio razotkriti čovječanstvu upravo kroz - igru. Zanimljivo, sam Jackson je priznao kako su sigurnosne službe SAD-a pokušale spriječiti objavu igre te kako su mu u pretresu doma te 1995. godine odnijeli nekoliko računala. 

Slučaj je završio na sudu, a pobjedu je odnio Jackson. Ukoliko vam pak sve ovo djeluje uvjerljivo, onda imate još razloga za brigu. Naime, jedna od karata igraču omogućuje da započne Treći svjetski rat i uspostavi Novi svjetski poredak.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sve otrovne ribe Jadrana: Samo jedan griz ove vas paralizira
MORSKE OTROVNICE

Sve otrovne ribe Jadrana: Samo jedan griz ove vas paralizira

Na Facebook stranici Instituta za oceanografiju i morsko ribarstvo su objavili upozorenje o otrovnoj vrsti ribe. No, to nije jedina riba otrovnica u Jadranu

Ovog čovjeka traži cijela Srbija, a on to možda ni ne zna! Razlog je pomalo nevjerojatan...
PREPOZNAJE LI GA TKO?

Ovog čovjeka traži cijela Srbija, a on to možda ni ne zna! Razlog je pomalo nevjerojatan...

Mrežama se masovno dijeli apel s fotografijom čovjeka kako bi ga pronašli i vratili mu novac koji je izgubio u jednoj trgovini na Zlatiboru
Imo glasove publike... Nemo. Urnebesni Eurosong memovi
NASMIJTE SE

Imo glasove publike... Nemo. Urnebesni Eurosong memovi

Društvenim mrežama šire se brojni 'memeovi' u kojima korisnici, na šaljiv način, iskazuju svoje nezadovoljstvo...