Viral

Komentari 27

JEZIVI VIDEO: Nešto mi je kćer povuklo ispod kreveta! Nema šanse da se sama tamo zavukla

JEZIVI VIDEO: Nešto mi je kćer povuklo ispod kreveta! Nema šanse da se sama tamo zavukla

Snimka iz dječje spavaće sobe koju je na TikToku objavio Amerikanac Josh Dean pregledalo je 8 mil. ljudi. Neki ne mogu vjerovati što vide. Pokreti curice koja nestaje ispod krevetića ne izgledaju prirodno

Kamera u dječjoj sobi uhvatila je užasavajući trenutak. Kćerkica od Josha leži u svom krevetu igrajući se s igračkama kada se u 23:27, prema vremenskoj oznaci na videu, dogodi nešto neobično.

Pogledajte video: Je li ovo duh?

Ona silazi s kreveta, prijeđe na jastuk koji je stajao na podu i krene gledati ispod kreveta. U tom trenutku krene 'puzati' ispod kreveta. Uspaniči se, počne plakati i krene dozivati mamu. Pokraj snimke Josh je napisao:

'Moju kćer vuku ispod kreveta ... supruga misli da je puzala, ali nešto ju  je povuklo.'

Video je dobio 725.000 lajkova i 26.000 komentara izbezumljenih gledatelja koji kažu da izgleda kao da ju je povuklo 'nešto'. 

'Nema šanse da se uplašila, plakala i zvala mamu pa je samovoljno otišla ispod kreveta', 'Ovo je pakao', 'Ja bih otišao. Samo daj ključeve kuće duhu i IDI!', osoba koja nije bila uvjerena je komentirala: 'Klinka je očito tamo tražila igračku. A krenula je plakat jer nije mogla shvatiti kako izaći... zdrav razum', piše Mirror. 

I dalje ostaje pitanje je li u pitanju stvarno neko paranormalno iskustvo ili je curica samo tražila igračku.