Obavijesti

Viral

Komentari 15

Kako prodavati maglu i ne raditi ništa: 15 životnih lekcija koje nas je naučio Seinfeld

Kako prodavati maglu i ne raditi ništa: 15 životnih lekcija koje nas je naučio Seinfeld
1

Fascinantno je kako te serija o ničemu može naučiti ponešto o svačemu jer nema situacije u kojoj se Jerry, Elaine, George i Kramer nisu našli, a vjerujemo da u seriji ima i onih situacija u kojima se vi nikad nećete naći

VIDEO

Prošlo je više od 30 godina od početka emitiranja legendarne američke serije Seinfeld. Seriju gledaju i neki novi klinci iz jednog jednostavnog razloga - fore su im bezvremenske.

Već je odavno poznato da se serija ne može ni na koji način tematski okarakterizirati, sami tvorci vole se hvaliti ako je to serija 'o ničemu'.

Ovako danas izgleda urnebesna Elaine iz popularnog 'Seinfelda'
Ovako danas izgleda urnebesna Elaine iz popularnog 'Seinfelda'

Fascinantno je kako te serija o ničemu može naučiti ponešto o svačemu jer nema situacije u kojoj se Jerry, Elaine, George i Kramer nisu našli, a vjerujemo da u seriji ima i onih situacija u kojima se vi nikad nećete naći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Biti neurotičan nije sramota, ima ih gorih od vas

Bitno je znati, niste sami. George je, ako nitko drugi, pokazao da previše razmišljanja bez poduzimanja ne vodi ničemu, ali to ga nije spriječilo da i dalje ništa ne radi. Zbog svoje neurotične naravi je simpatičan mnogima.

via GIPHY

Ponekad treba misliti na samo na sebe...

...Pouka je u jednoj od najjačih scena u seriji ikada, sceni u kojoj George Costanza ruši djecu, bakice, žene na putu prema vratima iz stana, kako bi se spasio od požara. 

Ljubavne veze su ponekad preteške

Nitko nema toliko problema u vezama od ekipe iz Seinfelda, ljestvica im je ponekad previsoka, a ponekad preniska. U svakom slučaju, skoro nikad nisu zadovoljni.

via GIPHY

Kada vam prijateljica rodi dijete - morate ga ići vidjeti

Nije važno jeste li više ljubitelj životinja nego male djece, prijateljicu ćete smrtno uvrijediti ako ne posjetite njeno novorođenče.

Ništa nikad nije ništa, uvijek je nešto

Većinu vremena ekipa iz Seinfelda provodi radeći ništa. Dok pričaju, ne pričaju puno tog pametnog, ali dobro se zabavljaju. I to je poanta priče - da male stvari kao bezbrižno druženje s prijateljima - znače život.

via GIPHY

Borite se za male stvari koje život znači

Od parkirnog mjesta do pozivnice na party... sve te male stvari su bitne i vrijedi boriti se za njih jer ako ne pokažete da ste uporni, drugi će vas preveslati u treptaju oka.

Što si radio na fakultetu više nikad vjerojatno neće biti bitno

Dok su George i Elaine često u potrazi za poslom, njihove diplome ne znače puno. Za razliku od njih, Kramer izmišlja svoje titule i uvijek mu prolazi prodati priču.

via GIPHY

Prijatelji su važni, ako ne najbitniji

Koliko je puta Jerry otkantao neku curu jer se nije svidjela njegovim prijateljima? Ponekad prijatelji bolje vide loše strane vaše bolje polovice nego vi koji ste zaljubljeni do ušiju.

Hipsteri nisu ništa novo na ovom svijetu

Nose staru odjeću, rade skoro ništa, a opet imaju novac da izlaze na IT mjesta... Hipsteri nisu ništa novo, Kramer je živi prototip.

via GIPHY

Nikad ne uzimaj stvari preosobno

Ekipa iz Seinfelda nas je naučila da se ne znojimo previše oko nebitnih stvari, one uglavnom nisu tako ozbiljne kako se isprve čine.

Ničija obitelj nije savršena, ali drugu nemaš

Nitko se nije toliko osramotio pred svojim roditeljima od Jerryja i Georgea, ali su ostali uz njih u dobru i zlu. Obitelj je tu zauvijek.

via GIPHY

Kako prodavati maglu

George je majstor prodavanja magle. Najbolji ikad. Sve što on neće izmisliti samo da ne radi - to nema nigdje.

Nikad nemoj podcijeniti svoj odnos s DOBRIM auto mehaničarem

Jerry to zna najbolje. I kad ga je napokon počeo cijeniti, okolnosti su se promijenile...

via GIPHY

Nikad nitko neće znati glumite li orgazam... Ili?

Muškarci neće nikad znati i vjerovat će da su u najboljoj ljubavničkoj fazi, dok im neće doći bivša cura s kojom su još prijatelji i reći im - Da, stoput sam s tobom odglumila orgazam.

via GIPHY

I žene i muškarci masturbiraju, ne samo muškarci... pogotovo kada imaju dobar razlog za to

Samo zato što muški više pričaju o tome, ne znači da se žene ne znaju zabaviti same sa sobom, pogotovo ako nikog drugog u 'igri' nema.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…