Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Kan (3) ima tumor na mozgu, a troškovi liječenja su jako skupi

Nakon prvobitnog šoka odlučili smo djelovati i otišli u Bolnicu za životinje u Postojni. Rekli su nam da postoji mogućnost liječenja preciznom radioterapijom tumora i da imaju odlične rezultate, kažu vlasnici

Foto: Facebook
6 komentara

Kan je puno više od kućnog ljubimca, on je punopravan član obitelji. njegova priča sa nama počinje kada smo ga udomili prije otprilike dvije i pol godine. Sada ima tri godine i sedam mjeseci i cijeli život ispred sebe. Nažalost prije mjesec dana mu je dijagnosticiran neoperabilan tumor na mozgu, počinju priču Kanovi vlasnici iz Zagreba.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

-  Nakon prvobitnog šoka odlučili smo djelovati i otišli u Bolnicu za životinje u Postojni, Slovenija. Rekli su nam da postoji mogućnost liječenja preciznom radioterapijom tumora i da imaju odlične rezultate. Dva tjedna nakon prvog zračenja Kanovi rezultati su odlični, ponovno je pun života i skinuli smo ga sa osamdeset posto lijekova na kojima je bio prije terapije. Jedini problem kod liječenja radioterapijom je što je prilično skupa. Od prvog MRI snimanja do kraja tretmana ukupna cijena liječenja će biti oko 50.000 ( pedeset tisuća) kuna. Bili bismo više nego zahvalni kada biste kliknuli gumb donate i pomogli nam u plaćanju Kanovih troškova liječenja - objavili su Kanovi vlasnici na stranici GoGetFunding na kojoj su objavili i račun troškova liječenja. 

Ako možete, pomozite. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message