Viral

Komentari 19

Klinac poklonio učiteljici novce: 'Mislim da ima premalu plaću'

Klinac poklonio učiteljici novce: 'Mislim da ima premalu plaću'

Dječakova učiteljica izjavila je kako je prvo pomislila da je novac za izlet, a kad je pročitala poruku koju joj je učenik napisao rekla mu je kako je to 'najslađa stvar' koju je ikad vidjela

Dječak s Floride koji je učenik trećeg razreda osnovne škole ponudio je svojoj učiteljici novce koje je dobio za rođendan jer misli da nastavnici nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, javlja GoodMorningAmerica.

Parker Williams (9) u školu je ponio 15 dolara (100 kuna) i dao novce učiteljici uz bilješku: 'Poštovana gospođo Chambers, mislim da nastavnici nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, želite li prihvatiti ovaj poklon?'

Parkerova učiteljica Mary Hall Chambers izjavila je kako je prvo pomislila da je novac za izlet, a kad je pročitala poruku koju joj je učenik napisao rekla mu je kako je to 'najslađa stvar' koju je ikad vidjela.

- Parker, ovo je tako lijepa gesta. Ne mogu uzeti tvoj novac, ali cijenim što paziš na mene - odgovorila je dječaku.

Dječakova majka Jen nije znala da je njen sin pokušao dati novce učiteljici, a saznala je to tek kad je poruku i novac primijetila u torbi.

- Pitali smo sina što je ovo, a kad sam shvatila, krenule su mi suze - kazala je majka.

Njen sin je priznao koliko voli svoju učiteljicu i otkrio zašto je to napravio.

- Volim svoju učiteljicu i htio sam joj vratiti za sve. Učitelji nisu dovoljno plaćeni - izjavio je malac.

Njegova mama je dodala da im gospođa Chambers često šalje e-mailove s prijedlozima kako Parker može napredovati i pohvalama što je dobro napravio u školi.

- To je posao od 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a po plaćama su u donjem dijelu ljestvice. Nisu dovoljno nagrađeni za trud koji ulažu u razvoj generacije djece koji će jednom postati samostalni ljudi - dodala je.

Williams je otkrila i kako njen sin trenutno upija informacije 'kao spužva', a pošto je njegova baka školski savjetnik, kaže kako je vjerojatno tako saznao da su plaće nastavnicima male.

Parkeru ovo nije prvi put da je u ulozi filantropa. S dvoje starije braće pokrenuo je klub naziva 'Društvo mladih filantropa' u kojem volontira i čini dobra djela u svojoj lokalnoj zajednici.

- Vrlo sam ponosna na svoju djecu - poručila je majka Jen.