Obavijesti

Viral

Komentari 19

Klinac poklonio učiteljici novce: 'Mislim da ima premalu plaću'

Klinac poklonio učiteljici novce: 'Mislim da ima premalu plaću'
1

Dječakova učiteljica izjavila je kako je prvo pomislila da je novac za izlet, a kad je pročitala poruku koju joj je učenik napisao rekla mu je kako je to 'najslađa stvar' koju je ikad vidjela

VIDEO

Dječak s Floride koji je učenik trećeg razreda osnovne škole ponudio je svojoj učiteljici novce koje je dobio za rođendan jer misli da nastavnici nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, javlja GoodMorningAmerica.

Parker Williams (9) u školu je ponio 15 dolara (100 kuna) i dao novce učiteljici uz bilješku: 'Poštovana gospođo Chambers, mislim da nastavnici nisu dovoljno plaćeni za ono što rade, želite li prihvatiti ovaj poklon?'

Parkerova učiteljica Mary Hall Chambers izjavila je kako je prvo pomislila da je novac za izlet, a kad je pročitala poruku koju joj je učenik napisao rekla mu je kako je to 'najslađa stvar' koju je ikad vidjela.

- Parker, ovo je tako lijepa gesta. Ne mogu uzeti tvoj novac, ali cijenim što paziš na mene - odgovorila je dječaku.

Dječakova majka Jen nije znala da je njen sin pokušao dati novce učiteljici, a saznala je to tek kad je poruku i novac primijetila u torbi.

- Pitali smo sina što je ovo, a kad sam shvatila, krenule su mi suze - kazala je majka.

Njen sin je priznao koliko voli svoju učiteljicu i otkrio zašto je to napravio.

- Volim svoju učiteljicu i htio sam joj vratiti za sve. Učitelji nisu dovoljno plaćeni - izjavio je malac.

Njegova mama je dodala da im gospođa Chambers često šalje e-mailove s prijedlozima kako Parker može napredovati i pohvalama što je dobro napravio u školi.

- To je posao od 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, a po plaćama su u donjem dijelu ljestvice. Nisu dovoljno nagrađeni za trud koji ulažu u razvoj generacije djece koji će jednom postati samostalni ljudi - dodala je.

Williams je otkrila i kako njen sin trenutno upija informacije 'kao spužva', a pošto je njegova baka školski savjetnik, kaže kako je vjerojatno tako saznao da su plaće nastavnicima male.

Parkeru ovo nije prvi put da je u ulozi filantropa. S dvoje starije braće pokrenuo je klub naziva 'Društvo mladih filantropa' u kojem volontira i čini dobra djela u svojoj lokalnoj zajednici.

- Vrlo sam ponosna na svoju djecu - poručila je majka Jen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.