Obavijesti

Viral

Komentari 10

Kolumbijci se snašli: Piće su na stadion 'švercali' u dalekozoru

Kolumbijci se snašli: Piće su na stadion 'švercali' u dalekozoru
1

No, dok su jednima bili dovitljivi i smiješni, drugi baš i nisu oduševljeni. Naime, brojne kritike pale su na račun Kolumbijaca te su neki mediji čak istaknuli da su muškarci "osramotili svoju zemlju"

VIDEO

Nekoliko Kolumbijaca oglušili su se na zabrane unošenja alkohola na stadione tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu te su se odlučili "snaći" u situaciji.

Tako su na utakmicu Kolumbija-Japan prošvercali bocu alkohola u - dalekozoru, a time su se i pohvalili na društvenim mrežama. Njihov "izum" dospio je na brojne internetske stranice.

No, dok su jednima bili dovitljivi i smiješni, drugi baš i nisu oduševljeni. Naime, brojne kritike pale su na račun Kolumbijaca te su neki mediji čak istaknuli da su muškarci "osramotili svoju zemlju".

Dok se muškarce s jedne strane branilo "kulturnim razlikama" između njih i Japanaca protiv kojih su te večeri igrali, oni ne toliko oduševljeni švercanjem tvrde kako su, za razliku od Kolumbijaca,  Japanci tu večer ostali na stadionu i pomogli ga čistiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nešto što je trebalo biti smiješan video za Twitter pretvorio se u incident te je na njega svoj komentar dao čak i Martin Santon, sin predsjednika Kolumbije Juana Manuela Santosa.

- Ovo nam je super, ali se razljutimo kada nas pretražuju na aerodromima? - napisao je Santos. Naime, na društvenim mrežama su brojni korisnici komentirali kako ovakav "izum" dolazi od ljudi koji "švercaju drogu u koferima".

Kolumbijsko ministarstvo vanjskih poslova je također upozorilo nakon toga sve svoje državljane da "poštuju pravila" u Rusiji, a čovjek koji se vidi na snimci kako ispija prvo piće otpušten je sa svog radnog mjesta, piše BBC.

Ne samo što je izgubio posao, već su kolumbijske vlasti zatražile poništenje njegovih ulaznica na stadione dok traje prvenstvo. Nakon toga se Luis Felipe Gomez obratio javnosti putem Facebooka.

- Došao sam pozdraviti neke prijatelje. Ponudili su mi piće. Prihvatio sam ga u trenutku euforije i sreće jer sam gledao Kolumbiju na Svjetskom prvenstvu. Pokušavam shvatiti kako je 15 sekundi loše interpretiranog videa moglo utjecati na čast jedne osobe koja cijeli svoj život pokušava napraviti ispravnu stvar. Hvala vam svima na podršci - poručio je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković