Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
55 komentara

Krule o porezu na nekretnine: 'J***m vam majku lopovsku'

Popularni bloger Krule, čija stranica na Facebooku ima više od 140 tisuća lajkova, odlučio je na svoj način objasniti ljudima kako ispuniti formular za porez na nekretnine

Bloger Krule
Foto: Screenshot/Facebook/Daniel Ferris
55 komentara

Popularni bloger Krule objavio je na svom Facebook profilu satirični video pod nazivom "Kako pravilno ispuniti papire o porezu na nekretnine".

- Kao što znamo, Anemični je najavio da će se odustati privremeno od tog poreza na nekretnine, ali kao što vidite prije nekoliko dana mi u Lici smo dobili taj famozni papir, započeo je Krule.

Da biste ispunili formular, Krule savjetuje "obaveznu opremu" - otprilike litru rakije, litru vode, kemijsku olovku, čašu za rakiju, cigaretu, upaljač i formular koji ne tražite, a dobijete.

- Kaže ovako: Podaci o lokaciji, poštanski broj i mjesto. Vrlo lako se ispunjava. Napišete samo - J***m vam majku lopovsku. To je prvi korak. Drugi korak je sljedeći - sami kut formulara malo naparate da bude sitniji, raširite i onda uzmete upaljač, nastavlja Krule zapalivši formular.

Na kraju ga bacite na pod da skroz izgori, a kad izgori, da vam se ne zapali nekretnina, polijte ga vodom, ironičan je Krule. Popularni bloger je pri kraju videozapisa ispio čašicu rakije i zapalio cigaretu te naglas razmislio što bi mogao raditi na godišnjem odmoru.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message