Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

'Kupite srećku, odgovorite na pitanje i moja kuća bit će vaša'

John Bennettt sa suprugom je preselio na otok Mallorcu te već dugo pokušava prodati imanje u Yorkshireu. Prodaja nije išla pa se kuće i imanja odlučio riješiti putem nagradne igre

Foto: winbarnsfarm.life
17 komentara

Britanac John Bennett bezuspješno pokušava prodati svoje imanje u Brottonu u Sjevernom Yorkshireu vrijedno 1,3 milijuna funti. Svaki dosadašnji pokušaj je propao pa je došao na sjajnu i originalnu ideju - prodat će oko 28.000 'srećki' po cijeni od 50 funti, a onaj kojeg 'izvuče' dobiva njegovu kuću. 

Foto: winbarnsfarm.life

Bennett je sa suprugom Antoinette preselio španjolski otok Mallorcu i o tada imanje na 11 hektara pokušavaju prodati. Na imanju su živjeli 25 godina, a Bennett kaže kako kuću i zemlju prodaje jer mu ju je preskupo imati. 

- Dugo sam imao koristi od imanja, ali mi je to sada preskupo. Za kuću su se zanimali ljudi iz gotovo cijele zemlje i htjeli su je prenamijeniti, no čini da nitko nije mogao skupiti tu svotu novca. Najbolje što imanje nudi su prekrasni pogledi na prirodu i more - kaže 63-godišnji biznismen. 

Foto: winbarnsfarm.life

No da ne bude baš toliko jednostavno, Bennett od budućeg vlasnika traži i da odgovori na jedno pitanje - u kojem gradu na sjeveroistočnoj obali je posljednje preostalo pristanište u Yorkshireu? Sretnik koji točno odgovori uz kuću s tri spavaće sobe dobit će i 18,6 hektara imanja koje uključuje i konjušnice, staje i radionicu. 

Foto: winbarnsfarm.life

Izvlačenje potencijalnog dobitnika bit će u ožujku no Bennett taj rok može produžiti ukoliko ne proda potreban broj srećki. Svotu od 5.000 funti zarađenih od prodaje srećki donirat će lokalnim organizacijama za pomoć životinjama i liječenju djece s tumorom. Bennet je mislio na sve pa će i drugo i treće izvučeni dobiti nagrade - nove televizore, piše Daily Mail

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message