Obavijesti

Viral

Komentari 1

Uključite se u igru, osvojite nagrade i uživajte u kuhanju!

Uključite se u igru, osvojite nagrade i uživajte u kuhanju!
1

Ljetne temperature pravo su vrijeme za jednostavne recepte pomoću kojih su ukusna jela brzo gotova. Gastro.hr i Mondo za vas su pripremili nagrade koje će vam olakšati pripremanje hrane

Savršeno ljeto na portalu Gastro.hr zaokružite nekim od poklona koje vam je osigurao internet supershop Mondo. Sve što trebate napraviti je prijaviti se preko obrasca koji se nalazi na dnu članka na portalu Gastro.hr i čekati kraj nagrade igre kako bi saznali da li ste vi sretni dobitnik neke od nagrada koje će vam olakšati život u kuhinji. Prijaviti se možete od 6. kolovoza u 12 sati pa do 12. kolovoza u 11 sati kada ćemo nasumičnim odabirom proglasiti dobitnike Braun sokovnika, blendera te dobitnika roštilja i BergHOFF noževa!

Ispunite nagradni obrazac i za nekoliko dana uživate u spravljanju ukusnih jela prema ljetnim receptima! 

O nagradama:

Sokovnik Braun j300 S
Sokovnik snažnog motora od 800 W i dvije brzine. Sustav brzog cijeđenja soka, pripravlja jednu čašu svježeg soka u 15 sekundi uz minimalnu količinu pjene. Veliki otvor za punjenje od 75 mm, prerađuje cijele voćke, tvrdo i meko voće i povrće. Mrežasta mikro rešetka i izdržljivo kućište od nehrđajućeg čelika.

Blender Braun MX2050 bijeli
Pripremite svoja omiljena jela uz blender snažnog motora snage 525 W sa staklenom posudom zapremnine1,75 L. Nastavci i posude koje dolaze uz blender lako se peru, a mogu se prati i u perilici.

Roštilj okrugli 43,5cm
Za najbolji ručak, okrugli roštilj za svako domaćinstvo promjera 43,5cm, visine 76 cm. Roštilj dolazi s poklopce i kotačima radi lakšeg prenošenja.

BergHOFF set noževa u stalku Eclipse

7-dijelni set noževa s oštricama od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika sastoji se od noža za guljenje 8 cm, univerzalnog noža 12m, chef noža 20 cm, carving noža 20 cm, noža za kruh 20 cm i kuhinjskih škara 20 cm. Dolaze u paketu sa stilskim drvenim stalkom 12x21x11 cm s dnom koji ne kliže.

MONDO

Mondo.hr je online supershop za jednostavnu, kvalitetnu  i 100% sigurnu kupnju koja štedi vaše vrijeme i novac. Svoj bogat asortiman proizvoda Mondo dijeli u 11 kategorija: škola, zabava, knjige, moda, kozmetika, sport, baby oprema, igračke, dom i vrt, zdravlje, auto i tehnika. Najveća prednost Monda je sigurnost plaćanja, provjereni proizvodi s jamstvom i servisnom podrškom kao i brza i povoljna dostava. Za sve kupce Mondo je osigurao i korisničku podršku koja je stalno na usluzi i brzo reagira kvalitetnim informacijama.

Ispunite obrazac i osvojite vrijedne nagrade za brže i lakše kuhanje! Sretno svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica