Ljudska životinja ili 'humanimal': Performansom zbunjuje prolaznike | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 1

Ljudska životinja ili 'humanimal': Performansom zbunjuje prolaznike

Alex Kovas je profesionalni 'humanimal', pomoću šminke svoje tijelo prerušava u životinju. 'Neki se moji videozapisi mogu smatrati jezivima - to je ono što pridonosi privlačnosti humanimala.'

Pokretanje videa...

Humanimal 01:36

VIDEO 'Oliver' zaplovio prema Veloj Luci! Počela je prava fešta

Manifestacija "Trag u beskraju" već šestu godinu zaredom odaje počast Oliveru Dragojeviću. Ove godine će biti na trajektu 'Oliver' na relaciji Split-Korčula. Na tom će koncertu nastupiti Ante Gelo, koji je i glazbeni producent koncerta, te Jure Brkljača i Dino Petrić. Večer će završiti pub kvizom "Dvi, tri riči" o Oliveru, koji će se održati u dvorištu osnovne škole u Veloj Luci.

Pokretanje videa...

Trajekt Oliver na kojem se održava koncert za vrijeme plovidbe do Vela Luke 01:04

VIDEO Spektakl na 'Oliveru' kreće! Pogledajte atmosferu

Manifestacija „Trag u beskraju“ započinje u petak, 26. srpnja, u 18 sati koncertom na trajektu „Oliver“ na relaciji Split-Korčula. Inače, trajekt Oliver koji je u četvrtak u 10.30 isplovio iz Splita se pokvario i kako su rekli iz Jadrolinije, u pitanju je bio tehnički kvar. Na njemu je bilo 340 putnika. Brod je star 27 godina, kupljen je ove godine za 12 milijuna eura, pri čemu je još 2,7 milijuna eura utrošeno na remont. Prije nego što ga je Jadrolinija kupila, plovio je u Grčkoj pod imenom Hermes.

Pokretanje videa...

Prepun trajekt ususret koncertu za Olivera 00:39

VIDEO Pogledajte veliku pijavicu kod Vinkovaca: 'Nije trajala dugo, nisam vidio veću'

VINKOVCI - Išao sam taman doma s posla iz Vinkovaca kad odjednom sam vidio pijavicu. Bilo je to između Privlake i Otoka, nije trajala dugo. Prije sam viđao manje neke, ali ova je dosta velika kao što možete vidjeti po snimci – kaže nam čitatelj koji je poslao video pijavice pored ceste. - Nije dugo trajala svega nekoliko sekundi što smo mi uspjeli vidjeti...možda sam malo i zakasnio – kaže.

Pokretanje videa...

Pijavica u Otoku kraj Vinkovaca 00:23

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata
VIDEO

VIDEO Noćna drama u Zagrebu: Žena upala u Savu, spašavali je prolaznici. Spasili je jet-skijem

ZAGREB - Prava noćna drama odvijala se sinoć kod Savskog mosta u Zagrebu. Kako su za 24sata potvrdili zagrebački vatrogasci, dobili su dojavu kako treba izvući osobu koja je skliznula niz nasip. Kako smo doznali, žena je pala u Savu, a za njom su skočili muškarci koji su se tamo zatekli. Ženu su s pomoću jet-skija spasili iz Save i predali Hitnoj pomoći.

Pokretanje videa...

Zagreb, Sava 00:22

VIDEO Obračun u noćnom klubu u Vodicama: 'Skrili smo se i čuli pucanje, čovjek je bio krvav...'

VODICE - Oko tri ujutro čuli smo pucnjavu u klubu u Vodicama, javlja nam čitateljica. Dodaje kako su svi u panici krenuli prema izlazu. - Kad smo pobjegli iz kluba, otišli smo u ulicu iza njega, kako bi se sakrili. Pored nas je prošao čovjek s krvavim mrljama po vratu i majici - govori čitateljica. Policija nam je potvrdila da je sinoć došlo do fizičkog obračuna u Vodicama te da su izvidi u tijeku.

Pokretanje videa...

Pucnjava u Vodicama 00:43

VIDEO Čudnovati kljunaši stigli u ZOO, plivaju i rone: 'Moramo ih spasiti od suše i požara...'

AUSTRALIJA - U zoološki vrt stigli su čudnovati kljunaši. Plivaju, rone i istražuju okoliš. 'Od 1943. samo su 23 kljunaša rođena u zoološkim vrtovima, a mnogi od njih nisu preživjeli. Kako bismo bolje razumjeli kako da čudnovati kljunaši opstanu u zoološkom vrtu, promatramo ih u okolišu koji je ključan za njihov opstanak. Trenutno ne znamo koliko čudnovatih kljunaša uopće imamo u zemlji - to je nepoznat broj', kažu iz ZOO vrta. Dodaju kako nažalost u divljini sve manje preživljavaju. 'Izgradili smo ovaj najveći objekt u Australiji za njih 60. Moramo ih spasiti od suše, poplava, požara. Moramo spasiti ovu vrstu', zaključuju.

Pokretanje videa...

Najveći svjetski centar za čudnovate kljunaše u Australiji 10:24

Bizarna snimka: Izašao iz auta nasred ceste i počeo urinirati

ZAGREB - Muškarac je izašao iz auta nasred ceste kod Lisinskog i počeo urinirati, pokazuje bizarna snimka. - Utvrdili smo identitet počinitelja i znamo koje je mjesto počinjenja te se provelo kriminalističko istraživanje na temelju svih okolnosti. Riječ je o čl. 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - poručili su iz PU zagrebačke.

Pokretanje videa...

Čovjek urinirao nasred ceste u Zagrebu 00:52

Daria Lorenci Flatz: Najveću popularnost u karijeri sam stekla sa serijom 'Kumovi'

Nova gošća u Velikom intervjuu je Daria Lorenci Flatz, glumica koja ispunjava televizijske ekrane u najpoznatijim domaćim serijama. Pogledajte što nam je sve otkrila...
VIDEO

VIDEO Policija traga za vozačem koji je jurio suprotnim smjerom u tunelu kod Dubrovnika!

PLOČE - Nakon što smo jutros objavili snimku jurnjave suprotnim smjerom autoceste kod izlaza za Ploče, oglasila se i policija: "U svezi nepropisne vožnje tunelom Međak, obavještavamo Vas da je policija, odmah nakon zaprimljene informacije, poduzela sve potrebne radnje koje su usmjerene na identifikaciju vozila, vozača i vremena kada se prometni prekršaj dogodio, a sve kako bi se vozač sankcionirao u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama. Uključena je i granična policija."

Pokretanje videa...

Pretjecanje u tunelu preko duple pune crte 00:24