Viral

Komentari 19

Mehaničar iz Engleske planira 'revoluciju': Nije pošteno da je seksi donje rublje samo za žene!

Mehaničar iz Engleske planira 'revoluciju': Nije pošteno da je seksi donje rublje samo za žene!

Do 2020. godine bio je sasvim običan mehaničar. Onda je imao, kako sam kaže, briljantnu ideju. I počeo je dizajnirati seksi donje rublje za muškarce. Ovo je njegova priča...

Moja supruga uvijek nosi seksi donje rublje. Jednom sam je promatrao i divio se tom dekorativnom komadu odjeće. I odjednom mi je sinula misao 'pa ovo je suludo'. Zašto ne postoji nešto slično za muškarce. Žene imaju izbor od 1000 komada donjeg rublja, a mi smo u principu svedeni na bokserice, započinje svoju priču za LadBible mehaničar Jules Parker (56) iz Engleske.

I tako je odlučio pokrenuti vlastiti brend seksi donjeg rublja za muškarce, uz svoj dnevni posao koji je uključivao restauraciju starih automobila. Ta ideja zaprepastila je njegovu suprugu.

POGLEDAJTE VIDEO Mehaničar pokrenuo brend seksi donjeg rublja: 'Nije pošteno da je seksi donje rublje samo za žene!'

- U početku je mislila da je to nekakva kriza srednjih godina. Kasnije je mislila kako ću se polako pretvoriti u ženu te da sam skrivao svoju seksualnost od nje cijeli život, ali s vremenom je razumjela ideju iza projekta i danas je moja velika podrška - tvrdi Jules.

Iako se često susreće s komentarima kako na ovaj način feminizira muškarce, on smatra kako je situacija obrnuta.

- Pogledajmo u prirodi. Postoje vrste ptica kod kojih ženke imaju dosadno perje, dok su mužjaci okićeni raznim bojama. Ista je situacija i u povijesti. Vratimo se samo sto godina unatrag i vidjet ćemo vladare i razne kraljeve u raskošnim kombinacijama, jer su one u to doba označavale muškost - tvrdi ovaj svestrani mehaničar i dodaje:

- Htio sam napraviti nešto što slavi mušku figuru. Ne želim nositi žensku odjeću ili postati žena. To me apsolutno ne zanima i nije poanta iza ovog biznisa. Samo sam htio napraviti nešto lijepo za muškarce u čemu će se osjećati seksi. Ja sam sasvim običan tip. I uz to mehaničar. Ali volim seksi donje rublje - završava.

Pa ako još niste vašem dečku ili suprugu naručili nešto za Božić, a htjeli biste ga vidjeti u ovoj kombinaciji, više proizvoda možete vidjeti na Instagram stranici brenda.