Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
96 komentara

Mislila da je našla male psiće: 'Tek kasnije sam vidjela što su'

OKUČANI: Žena koja je pronašla štence za koje se na kraju ispostavilo da su čagljevi još se jednom oglasila na vlastitoj Facebook stranici, te će, kaže trebati pomoć kako bi ih adekvatno smjestila

96 komentara

Jedan dan prije neka četiri mjeseca dobili smo poziv o pet ostavljenih štenaca u polju u kartonskoj kutiji usred ničega. Bili su stari nekih 5-7 dana. Nakon dva tjedna dvoje ih je izgubilo borbu - curica i dečko zaklopili su svoje oči zauvijek unatoč svim naporima da prežive. Njih tri su napredovale. Do nekih njihovih navršenih dva mjeseca starosti nismo znali koja su vrsta. Na početku smo mislili da su male lisice no ipak se ispostavilo da su curice čagljevi, napisala je vlasnica Facebook stranice Alfa team Canis Aureus

Kaže kako je kontaktirala AWAP, udrugu za zaštitu divljih životinja, no njihovi su kapaciteti već u potpunosti popunjeni. Također, kontaktirala je i Ministarstvo poljoprivrede. 

Čagljevi se, prema njenim riječima, više ne mogu vratiti u divljinu. Uz nju su već četiri mjeseca, naviknuti su na ljude i to bi za njih u divljini moglo predstavljat popriličnu opasnost. 

-  Sada mi treba vaša pomoć da ostvarim taj svoj san za njih da napravimo to stanište i da bezbrižno žive, navela je slučajna vlasnica malih čagljeva i najavila da će svoj plan za zbrinjavanje čagljeva objaviti na svojoj Facebook stranici kao i kakva će joj pomoć pri tome biti potrebna. 

Samo da nam se maziti 💜

Posted by Alfa team Canis Aureus on Monday, August 20, 2018
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message