Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

'Moj traktor, kamper i ja prijeći ćemo 15 tisuća kilometara...'

Austrijanac je na svoj traktor priključio kamp kućicu i od travnja putuje Europom. U Dalmaciji se oduševio Klisom i Solinom, a svoja putovanja bilježio je na internetu

Pirovac: Turist iz Austrije na traktoru s kamp kućicom oduševio vozače na Jadranskoj magistrali
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24 komentara

Austrijski seljak Kurt Kluckner (60) na svoj je traktor priključio kamp kućicu i od travnja putovao od Austrije preko Njemačke, Poljske, Litve, Rusije, Slovačke sve do Pirovca. Svoja putovanja zabilježio je na internetu.

POGLEDAJTE GALERIJU

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Pirovac: Turist iz Austrije na traktoru s kamp kućicom oduševio vozače na Jadranskoj magistrali 19.08.2018., Pirovac - Turist iz Austrije na traktoru s kamp kucicom izazavo odusevljenje medju vozacima na Jadranskoj magistrali izmedju Sibenika i Zadra Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U utorak je rano ustao i biciklom prošao splitski stari grad, a kasnije je napravio i panoramski izlet oko grada te se oduševio Klisom i Solinom. Preko Trogira je krenuo dalje prema Zadru. 

- U 20 sati je već bila noć i impresionirala su me svjetla s otoka. Zato sam ostao noćiti na brdu, okrenut prema otocima da ih gledam po noći - napisao je. Kući će se vratiti kad prijeđe 15.000 kilometara.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message