Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Moja cura se udaje: Na motoru jurio za bivšom, ona ga odbila

Pokušao ju je poljubiti, no ona ga je glatko otkantala. Slučajni prolaznici su navijali za 'sretan završetak' cijele situacije, no on se nije dogodio.

Foto: Screenshot (Facebook)
8 komentara

Mladić iz Kolumbije očito je previše gledao romantične komedije pa je zaista mislio da će mu scenarij iz istih uspjeti i u stvarnom životu.

Na motoru je jurio za automobilom u kojem se vozila njegova bivša cura koja se baš na taj udavala. Nakon što je zaustavio njen automobil, s kacigom na glavi je molio bivšu da se ipak ne uda, a u jednom trenutku je bio na koljenima.

Pokušao ju je poljubiti, no ona ga je glatko otkantala. Slučajni prolaznici su navijali za 'sretan završetak' cijele situacije, no on se nije dogodio. Mladić iz kolumbijskog grada Medellina je nakon toga neko vrijeme pokunjen sjedio na svom motoru, a djevojka je nastavila svojim putem.

Snimka ove dosta ponižavajuće situacije je objavljena i na društvenim mrežama gdje su se dežurni komentatori kritizirali muškarca.

- Imao je svoju priliku, sada neka je pusti da se uda za drugog - samo je jedan od komentara.

Drugi su komentirali kako je situacija dosta tragikomična jer 'nitko nikoga ne tjera da se uda' i da je 'svatko odgovoaran za svoje postupke u životu'.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message