Viral

Komentari 0

'Naručila sam savršeno drvce za Božić. A doma mi je stiglo ovo'

'Naručila sam savršeno drvce za Božić. A doma mi je stiglo ovo'

TikTok zvijezda podijelila je video svog božićnog drvca koje ne izgleda ni približno kako je izgledalo na reklami.

Žena se šokirala nakon što je naručila božićno drvce putem interneta jer nije bilo nimalo nalik onom na reklami, piše Mirror. TikTok zvijezda Lily (@lils.drum) mislila je da je pronašla savršeno drvce na internetu, a na njezino iznenađenje koštalo je samo 66 kuna (10 dolara).

Kada je stiglo, Lily je jedva čekala da otvori kutiju, ali čim je to učinila bila je razočarana. Drvce je izgledalo rijetko na vrhu, a samo se pogoršavalo na putu prema dolje. Lily je podijelila video svog umjetnog drvca sa obožavateljima na TikToku, a ubrzo je dobio više od tri milijuna pregleda, uz bezbroj lajkova i komentara.

Lily je na svom videu napisala: - Kmart Australia, moraš nešto objasniti -.

Zatim pokazuje drvce koje je kupila, a koje umjesto da izgleda raskošno kako je mislila da će biti, jedva ima grane te je izazvalo kritike na internetu.

U jednom od komentara netko je napisao da drvo izgleda kao morska alga. Drugi su rekli da Lily jednostavno treba ukrasiti i namjestiti drvce. U naknadnom videu, učinila je upravo to, ali se požalila da i dalje izgleda tužno. Na kraju, Lily je uspjela tako što su joj prijatelji pomogli s ukrašavanjem. Umjetno drvce obložila je kuglicama i šljokicama koje su mu uspjele popraviti izgled.