Obavijesti

Viral

Komentari 0

'Neobična heteroseksualna veza': On je ženstven muškarac, dok je ona muževna žena

Maren se identificira kao muževna žena, a James kao ženstven muškarac. Ne pridržavaju se pripisanih rodnih normi, ona mu otvara vrata, dok je on drži za ruku dok se zajedno šeću gradom.

Pokretanje videa...

VIRAL on ženstven ona muževna 00:45

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

Pokretanje videa...

Dalamtinski Spiderman 00:31

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...

Pokretanje videa...

Razgovor s Draganom Mirković 10:39

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.

Pokretanje videa...

Kopanje pored kuće gdje je nestala mala Danka 01:30

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Pokretanje videa...

Graditeljska 'čuda' u Hrvatskoj 02:06

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.

Pokretanje videa...

Niželigaški gol tjedna u Sl. Brodu 00:39

VIDEO Incident na konferenciji Možemo u Petrinji: 'Nije vam ovo Banija, nego Banovina!'

Predstavljanje kandidata Možemo u Petrinji prekinuo je u srijedu muškarac, koji se predstavio kao hrvatski branitelj, optuživši Sandru Benčić da ne može voditi državu jer "nije znala voditi obrt i studirala je 18 godina", pa je predstavljanje nastavljeno nakon pet minuta. - Nije ovo Banija, ovo je Banovina. Što vi možete? Ne možete. Kako mislite voditi državu ako niste bili u stanju voditi obrt i kad se zna da ste studirali 18 godina, rekao je Sandri Benčić Ivo Vranić.

Pokretanje videa...

Petrinja: Konferencija stranke Možemo! eskalirala u žustru raspravu s braniteljem 06:59

Usmrtio pješaka i pobjegao, snimili mjesto nesreće. Traje lov na vozača. Policija moli pomoć

RAMLJANE, MUĆ U utorak oko 22 sata u dalmatinskom zaleđu nepoznati vozač usmrtio je pješaka i pobjegao. Policija moli pomoć građana ako je netko vidio nesreću da se javi u postaju prometne policije Split ili na broj telefona 504-036 ili 504-010

Pokretanje videa...

Ramljane: Mjesto nesreće gdje je usmrćen pješak, policija traži očevice 01:41

Tko vam je naša najzgodnija političarka? 'Ne vidim ju'

Pitali smo prolaznike tko im je najzgodnija hrvatska političarka. Mnogi se nisu mogli sjetiti, ali jedan prolaznik je priznao...Pogledajte u videu
VIDEO

VIDEO Specijalci i duge cijevi, blindirano vozilo... U centru Zagreba narko dileri na sudu

ZAGREB - Na zagrebačkom Županijskom sudu optužno je vijeće protiv Petra Ćosića i još sedmorice optuženika koje Uskok tereti da su dio hrvatskog kraka narkohobotnice Darka Šarića, čovjeka kojeg je američka DEA svojedobno označila kao najvećeg narkobosa na Balkanu.

Pokretanje videa...

Zagreb: Privođenje na Optužno vijeće osumnjičenih za trgovinu drogom pod pratnjom specijalne policije 01:59

VIDEO Nevjerojatno! 'A je to' gradnja usred Koprivnice! Pa ti vozi po ovoj biciklističkoj stazi

KOPRIVNICA Radovi na pješačko-biciklističkoj stazi u Đelekovečkoj ulicinalikuju scenama iz 'A je to' crtića. Kako su uspjeli 'zarobiti' hidrant i zašto su uopće počeli raditi prije nego su provjerili što s hidrantom, nikome nije jasno...

Pokretanje videa...

Koprivnica, Đelekovečka cesta 00:26