Viral

Komentari 6

Nije ni Lada za baciti: Otac i sin od nje složili Transformera!

Nije ni Lada za baciti: Otac i sin od nje  složili Transformera!

Gennady Kocherga i njegov sin Sergej proveli su gotovo pola godine u slaganju svog Transformera. Otac i sin su zajedničkim snagama od krntije napravili pravi stroj...

Otac i sin, inspirirani filmskim serijalom "Transformeri", pretvorili su staru Ladu u pravog transformera s potpuno funkcionalnim automatskim oružjem. Gennady Kocherga i njegov sin Sergej iz ruskog Oryola, proveli su skoro šest mjeseci prepravljajući staru Ladu 110 u pravi pravcati transformer.

Ideja se pojavila kad je Gennady tijekom posjeta Singapuru kupio autić s tematikom Transformera, a u ovu inovaciju uključio je i svog sina Sergeja.

- Izgleda kao automobil svjetske klase, a može i pucati tijekom kretanja te izvoditi iste trikove koji su prikazani u filmovima i stripovima. Sljedeće godine planiramo na osnovi istog koncepta napraviti još dva automobila - kaže Gennady.

Automobil je već obišao veliki broj gradova, a projekt se razvija dalje. Lada, koja je inače na lošem glasu zbog nedostatka detalja, i dalje je najprodavaniji automobil u Rusiji i čini čak jednu petinu svih prodanih automobila.