Viral

Komentari 18

Njemici je godinama nestajalo donje rublje, a onda je ugradila kameru i saznala što se događa

Njemici je godinama nestajalo donje rublje, a onda je ugradila kameru i saznala što se događa

U veljači 2017. Cynthia je primjetila da joj nedostaje donje rublje, a kada se to ponovilo nekoliko puta posumnjala je da joj ga netko krade

Njemici Cynthiji godinama je nestajalo donje rublje prije nego što je zahvaljujući kameri otkrila da je za to kriv njen susjed, piše Fenix Magazin.

Njemica godinama živi s obitelji i mužem u njemačkom gradiću Kirchberg blizu Zwickaua.

U veljači 2017. Cynthia je primjetila da joj nedostaje donje rublje, a kada se to ponovilo nekoliko puta posumnjala je da joj ga netko krade. Vrata podruma gdje se nalazi praonica su uvijek bila zaključana, pa se mlada majka s vremenom počela bojati jer je počela sumnjati kako perverznjak živi u blizini.

Odlučila je postaviti nadzornu kameru i otkrila da je krivac susjed Eric W. (32) koji je čak uklanjao cilindre za zaključavanje kako bi se uvijek mogao vratiti u praonicu.

Sud je Erica W. osudio na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od godinu i pol te novčanu kaznu u iznosu od 2 1000 eura. Osuđeni je osim Cynthiji godinama krao donje rublje i drugim ženama, ali i neovlašteno ulazio u praonicu koja se nalazi u podrumu zgrade u kojoj živi.

Ericov odvjetnik Reinhard Röthig kaže kako je to vjerojatno bila 'strast prema skupljanju'. Do danas ne može objasniti zašto je ukrao stvari. Zato je sada na odgovarajućoj terapiji kako bi riješio taj problem.