Nova snimka potjere u SAD-u: Policajci trčali za lopovom pa upali među roj ljutitih osa | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 1

Nova snimka potjere u SAD-u: Policajci trčali za lopovom pa upali među roj ljutitih osa

SEATTLE - Policajci su 14. kolovoza lovili osumnjičenika za krađu auta. Dok su ga lovili uznemirili su gnijezdo osa koje su ih napale, pokazuje nova snimka koju je objavio Reuters. Sumnjivca su odnijeli u bolnicu pa u zatvor okruga King.

Pokretanje videa...

Policajci u SAD-u su trčali za lopovom, kada su ga našli ulovio ih je roj ljutih osa 00:59

VIDEO Ovako dupini zabavljaju ljude u Dubrovniku: 'Pratili su nas i uz brod. Prekrasni su!'

DUBROVNIK - Nekoliko dupina izranjalo je u uvali Lapad, prema čitatelju u jednom trenutku bilo ih je desetak. - Gledali smo ih s obale, cijelo vrijeme su tu, ima sad već dva sata. Potom smo otišli na brod te su nam se dva pridružila, plivali uz nas neko vrijeme. Krasni su - ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao snimke s juga Hrvatske.

Pokretanje videa...

Dupini u Uvali Lapad, Dubrovnik 00:27

Naša voditeljica snimila je udar munje u terasu: 'Išla sam po ručnik, nisam to očekivala'

Voditeljica serijala 'Tko je kriv?', koji izlazi na YouTube kanalu 24sata, Maria Grigoryan Vučković snimila je trenutak udara munje u terasu. Izašla sam na terasu da pokupim ručnik, nisam očekivala da će munja udariti u terasu, jer ima ograda i drveća okolo… Zapamtite: tende, šatori i nadstrešnice neće vas zaštititi od groma, napisala je
VIDEO

VIDEO Dalić: Vidi ću se ispričati pred svim igračima. Nije igrao niti minute, a nije se ni žalio

NEURUPPIN - Zlatko Dalić na pitanje o neiskorištenim igračima na Euru Pjaci, Marcu Pašaliću i Vidi je rekao: "Moja najveća isprika ide Vidi, bio je tu mjesec dana, nije igrao minute. Velikan hrvatskog nogometa, pred svima ću mu se ispričati. Velika je podrška, ne pokazuje ni sekundu nezadovoljstvo, a znam da mu je krivo. Zaslužuje moju ispriku i zahvalu iako se nikome nemam potrebu ispričavati."

Pokretanje videa...

Dalićeva isprika Vidi 01:40

VIDEO Policija kod Cetingrada našla 4 migranta: Jedan upao u duboku jamu, izvlačio ga HGSS

CETINGRAD - Policijski službenici Postaje granične policije Cetingrad na području mjesta Šiljkovača obavljali su redovne zadaće kada su zatekli četiri strana državljana od kojih je jedan upao u jamu duboku 12 metara. Odmah su priskočili u pomoć, a na teren su pozvali i pripadnike HGSS-a. Zajedničkom akcijom spašavanja mladića su izvukli iz jame i odveli liječniku. Ostalu trojicu odveli su na policiju, a tamo će morati i spašeni migrant nakon liječničke obrade.

Pokretanje videa...

Spašavanje migranta iz jame 00:31

VIDEO Plenkovića pitali planira li u Njemačku na utakmicu: Idem samo pod jednim uvjetom!

ZAGREB - Andrej Plenković je kazao da će na TV-u gledati utakmicu Hrvatske i Italije na Europskom nogometnom prvenstvu. Nada se pobjedi te je uvjeren u nju. Kaže da će u Njemačku na utakmicu samo pod jednim uvjetom. "Ako bude finala, idem", kazao je.

Pokretanje videa...

Zagreb: Andrej Plenković o utakmici 00:24

VIDEO Pogledajte razvlačenje ogromne hrvatske navijačke zastave u središtu Leipziga!

LEIPZIG - Vukovar, Vukovar, orilo se središtem njemačkog grada nekoliko sati uoči utakmice Hrvatske i Italije na Euru. Posebna navijačka zastava iz Crikvenice duga 107 metara zasjala je u punom sjaju uz navijačke pjesme, kao i u Hamburgu

Pokretanje videa...

U Leipzig stigla najveća hrvatska navijačka zastava dugačka 107 metara 02:13

VIDEO Maltezer i pomeranac su uvjereni u pobjedu 'vatrenih'!

HRVATSKA - Pomeranac Sivik i maltezer Nesi uvjereni su kako će hrvatska nogometna reprezentacija večeras uzeti pobjedu protiv Italije i time izboriti nokaut fazu. Čitatelji 24sata poslali su snimke u kojima su ova dva psa odabrala pobjedu Hrvatske!

Pokretanje videa...

Psi predviđaju pobjednika večerašnje utakmice 00:43

Novi pokušaj deložacije iz Porečanke, na policiju bačen suzavac, uhićeno nekoliko ljudi

PULA - Najmanje pet osoba uhitili su ispred zgrade "Porečanke" u centru Pule, u Vrtlarskoj ulici, gdje se odvija ponovni pokušaj deložacije, ovaj put iz poslovnih prostora. Prilikom pokušaja deložacije nastao je problem jer je netko dovezao veću količinu automobila i blokirao pristup. Na policiju je bačen suzavac, a vučnoj službi izbušene su gume. Podsjetimo, neuspjeli pokušaj deložacije bio je u studenom prošle godine.

Pokretanje videa...

Pula: Novi pokušaj deložacije iz Porečanke, na policiju bačen suzavac, uhićeno nekoliko ljudi 01:18

Pitali smo navijače imaju li neki ritual prije utakmice: 'Samo u Boga i Gospu i sve je u redu'

Na ulicama Leipziga, pitali smo navijače imaju li neko praznovjerje prije utakmice Hrvatske. Neki nose isti dres, neki popiju pivo, a neki nemaju ništa...
VIDEO

VIDEO Pjesma i veselje: Talijani pjevaju da su prvaci, Hrvati su odmah odgovorili s "Lijepa li si"

LEIPZIG: Odlična atmosfera vlada od jutarnjih sati na ulicama Leipziga. Opet dominiraju kockice, pjeva se, nazdravlja, svi navijači Hrvatske očekuju prolaz u 2. krug Eura. Po gradu se naši navijači druže s Talijanima, poziraju zajedno za fotografije. "Prvaci Europe to smo mi", zapjevali su hrvatski navijači na što su naši odgovorili "Lijepa li si..."

Pokretanje videa...

Sve brojniji navijači u centru Leipziga prije utakmice s Italijom 01:21