Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

'Nova Toyota bit će mi draža nego da sam osvojio brod'

Izvukli smo dobitnika Toyote RAV4 Hybrida, koji nije mogao vjerovati kad ga je pjevač Boris Novković nazvao i rekao mu da je dobitnik. Mislio je da se šali s njim, no ugodno se iznenadio kad je shvatio da je istina

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1 komentara

- Ozbiljno? Ono je stvarno bio Boris Novković? Nije me zezao? - rekao je u ponedjeljak sretni dobitnik nove Toyote RAV4 Hybrid, Dejan Miljević (45) iz Splita. Njega je u prostorijama 24sata iz hrpe kuverti izvukao pjevač Boris Novković.

Kad smo ga nazvali, Boris ga je pitao je li zaljubljen u svoju novu Toyotu, na što je Dejan odgovorio da ga ne zeza. Nije još niti sam bio svjestan dobitka. Kasnije, nakon nešto uvjeravanja, Dejan je povjerovao u dobitak i rekao nam kako je već zvao suprugu i uvjerio ju da ga je netko zezao. Sad ju, pak, mora uvjeriti da ga nisu zezali.

Kaže da ima starog Volkswagen Golfa 4 i da će mu nova Toyota biti odlična zato jer ima troje male djece od kojih jedno ide u školu, a dvoje u vrtić, pa mu je potreban prostor u autu. Dejan kaže kako radi s brodovima i da ga je ovaj dobitak usrećio više nego da je dobio vlastiti brod.

U šali je nadodao da mora brže-bolje doći do Borisa Novkovića, kako bi mu se ispričao radi nevjerice.

Tema: Igra bez granica!

Možda vas zanima i ovo:
Message