Viral

Komentari 1

'Nova Toyota bit će mi draža nego da sam osvojio brod'

'Nova Toyota bit će mi draža nego da sam osvojio brod'

Izvukli smo dobitnika Toyote RAV4 Hybrida, koji nije mogao vjerovati kad ga je pjevač Boris Novković nazvao i rekao mu da je dobitnik. Mislio je da se šali s njim, no ugodno se iznenadio kad je shvatio da je istina

- Ozbiljno? Ono je stvarno bio Boris Novković? Nije me zezao? - rekao je u ponedjeljak sretni dobitnik nove Toyote RAV4 Hybrid, Dejan Miljević (45) iz Splita. Njega je u prostorijama 24sata iz hrpe kuverti izvukao pjevač Boris Novković.

Kad smo ga nazvali, Boris ga je pitao je li zaljubljen u svoju novu Toyotu, na što je Dejan odgovorio da ga ne zeza. Nije još niti sam bio svjestan dobitka. Kasnije, nakon nešto uvjeravanja, Dejan je povjerovao u dobitak i rekao nam kako je već zvao suprugu i uvjerio ju da ga je netko zezao. Sad ju, pak, mora uvjeriti da ga nisu zezali.

Kaže da ima starog Volkswagen Golfa 4 i da će mu nova Toyota biti odlična zato jer ima troje male djece od kojih jedno ide u školu, a dvoje u vrtić, pa mu je potreban prostor u autu. Dejan kaže kako radi s brodovima i da ga je ovaj dobitak usrećio više nego da je dobio vlastiti brod.

U šali je nadodao da mora brže-bolje doći do Borisa Novkovića, kako bi mu se ispričao radi nevjerice.