Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
121 komentara

Novinar spustio Mamiću: 'Ajde mi pop*šite pa ću komentirati'

Nakon izlaganja da je pogrešno osuđen, o svemu što je dao za nogomet, pa na koncu o tome kako moli nekoliko sati dnevno, Mamić je nastavio sa salvom uvreda na račun novinara

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
121 komentara

Na konferenciji za novinare koju je Zdravko Mamić održao u Međugorju, bivši šef Dinama iznio je svoje viđenje presude u Osijeku. Nakon podužeg izlaganja, Mamić se osjetno drugačije od uobičajenog obratio novinarima vapajem:

- Ja sam se sada obratio vama, vi ste sedma sila, morate biti korektiv.

Monolog Zdravka Mamića iz Međugorja: 'Proces protiv mene je falsifikat, to je sve laž'

Monolog Zdravka Mamića iz Međugorja: 'Proces protiv mene je falsifikat, to je sve laž' Reporter: Velimir Begić

Posted by 24sata on Monday, December 3, 2018

Pozvao ih je da pišu po savjesti, da odu pitati profesore prava da im oni objasne što se u tom procesu sve događalo. Mamić je zatim napomenuo da mu je mlađa kćer ujutro napisala poruku: 'Tata, pravda ponekad spava, ali nikad ne umire' - i rekao da će mu to biti 'inspiracija za daljnje borbe'.

Međugorje: Zdravko Mamić o aferi SMS MAMIĆ IZ MEĐUGORJA: 'Bilo mi je žao Varge. Zato sam mu ukupno dao milijun i pol kn'

- Bog me doveo ovdje na najsvetije mjesto na svijetu i nemojte se začuditi kad se vratim u Hrvatsku, ako budete došli i slušali iz katedrale misu koju ću vam ja voditi, toliko sam otišao daleko u svojoj vjeri i molitvi - izjavio je.

Na smijeh okupljenih novinara, jedna od novinarki je primijetila da to baš i nije smiješno. Mamić joj je, prekriženih ruku odvratio: 'Dobro, kak' nije? Malo je.' 

Nakon toga su krenula pitanja novinara, a Mamić se ponovno vratio svojem prepoznatljivom komunikacijskom stilu. Nakon salve uvreda koju je uputio novinarki Indexa, zabranio joj je da nastavi dalje postavljati pitanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Još se jedan novinar usudio postaviti neugodno pitanje. Naime, zamolio je Mamića da prokomentira navode da je dijelio novac jednoj osobi iz Vile Regina u trenutku kada je uplakan kretao prema aerodromu u Mostaru da pobjegne i zašto se predomislio.

- Ja sam isto tako čuo da ti puš** drugim muškarcima. Pa bih molio da mi prokomentiraš taj navod... Ti znaš navodno.... Evo vidite kako vi razgovarate - zaključio je. 

- Aj' vi meni popuš*te pa ću vam prokomentirat -  rekao je novinar Mamiću.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message