Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
40 komentara

Obitelj s malom bebom izbacili s leta: 'Žao nam je, zaudarate'

Adler se sa suprugom i malom bebom od 19 mjeseci vraćao s odmora u floridskom Miamiju, ali prije nego što je avion poletio, prišlo im je osiguranje. Ono što su kasnije doživjeli je zaista ponižavajuće

40 komentara

Yehuda Yosef Adler se sa suprugom Jennie Adler i malom bebom od 19 mjeseci vraćao s odmora u floridskom Miamiju, ali prije nego što je avion poletio, prišlo im je osiguranje. 

The man helpless with dirty clothing after separating from wife ZARAZIO SAM SEBE Mirisao vlastite čarape nakon nošenja pa završio u bolnici...

Obitelj iz Michigana, inače ortodoksni Židovi, izbačena je s leta jer su se drugi putnici žalili na njihov neugodan miris. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Odjednom, čim su nas ispratili do vrata, zatvorili su je i rekli nam 'oprostite, ali ljudi su se žalili na vaš smrad i ne puštamo vas nazad - rekla je posada obitelji.

- Mi ne zaudaramo. Sve je u redu s nama, oprali smo se to jutro prije leta - poručila im je obitelj iz Detroita koja sad preko odvjetnika Nwadija Nwogua tuži aviokompaniju American Airlines koja je ih je izbacila s leta.

VIDEO: TRAŽILA TOPLINU U ČEPINU Išla ovca u dućan: Prošetala po trgovini, mesar ju istjerao van

Odvjetnik je rekao kako se obitelj osjeća poniženo, pogotovo zato što im je netko iz posade tada rekao kako 'zna da se ortodoksni Židovi peru jednom tjedno'.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message