Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
15 komentara

Od petka u 24sata: Skupljaj kupone i osvoji moćni BMW X1

U samo deset dana skupljajte nagradne kupone iz 24sata, pošaljite ih i osvojite moćni BMW X1 koji je udoban i praktičan za obiteljska putovanja te jednostavno savršen za gradsku vožnju

Foto: Promo
15 komentara

Nastavljamo s nagradnim igrama, a već u petak možete se igrati za fantastičnu nagradu - BMW X1.

Moćni BMW X1 u svakidašnjem gradskom životu impresionira kompaktnim vanjskim dimenzijama, ali iza njih se skriva mnogo više prostora nego što možete zamisliti. Zahvaljujući visokom krovu, tipičan SUV oblik ima veliku, ugodnu i atraktivnu  unutrašnjost. Dojmu prostranosti pridonosi iznimno dobar vidik na sve strane s povišenih sjedala. Zahvaljujući kombinaciji najboljih tehnologija, BMW se može pohvaliti iznimno malom potrošnjom i niskim emisijama štetnih plinova.

Foto: Promo *Fotografija je ilustrativnog karaktera

Od petka, 19. listopada, do 28. listopada svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan kupon. U ponedjeljak, 29., i u utorak, 30. listopada 2018. bit će objavljeni po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili devet nagradnih kupona + joker kupon ili osam nagradnih kupona + dva joker kupona), ispune ih traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 311, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra "Osvoji BMW X1". Nijedna pristigla kuverta koja sadrži 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili osam različitih kupona i dva ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do srijede, 7. studenog 2018. godine, do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Foto: Promo *Fotografija je ilustrativnog karaktera

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri "Osvoji BMW X1", koja se održava u jednom kolu, od 19. 10. do 30. 10. 2018., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message