Obavijesti

Viral

Komentari 9

Samo u 24sata: Uz samo jedan kupon osvoji čak 15.000 kn!

Samo u 24sata: Uz samo jedan kupon osvoji čak 15.000 kn!
1

U ČETVRTAK Izrežite kupon koji objavljujemo u 24sata, a on vam može donijeti vrhunsku nagradu - čak 15.000 kuna na potošačkoj kartici Podravske banke

VIDEO

Pred nama je 15. rođendan 24sata, a povodom toga očekuju vas svaki dan super nagrade i iznenađenja.

S prvom nagradnom igrom "Osvoji nevjerojatnih 50.000 kuna" krećemo u ponedjeljak. Nagradu možete potrošiti u trgovinama Spar i Interspar. Samo jedan kupon može vam donijeti nagradu. U ponedjeljak, 2. ožujka i u utorak, 3. ožujka objavit ćemo po jedan nagradni kupon. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon. Kupon koji izlazi u ponedjeljak ispunite sa traženim podacima i pošaljite na adresu: 208. kolo – p.p. 760, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji nevjerojatnih 50.000 kuna“.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 18. ožujka u 9 sati. Nagrada će se isti dan javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i javnog bilježnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U srijedu, 4. ožujka 2020., objavljujemo jedan nagradni kupon za gorivo i pretplatu. U nagradnoj igri “Osvoji 5000 kuna goriva i pretplatu na 24sata” mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ih sa traženim podacima i pošalju na adresu: PP 870, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji 5000 kuna goriva i pretplatu na 24sata”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do petka, 20. ožujka do 9 sati. Isti dan nagrada će se izvlačiti u prostorijama 24sata uz nadzor tročlane komisije.

U četvrtak, 5. ožujka donosimo još jednu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 15.000 kuna na potrošačkoj kartici Podravske banke. U 24sata objavit ćemo jedan nagradni kupon. Sa sakupljenim jednim kuponom čitatelj može osvojiti glavnu nagradu.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu: P.P. 650, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra "S jednim kuponom do 15.000 kuna". U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do petka, 20. ožujka do 9 sati. Nagrada će se isti dan javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije nakon 10 sati.

Dijelit ćemo i vrhunski automobil, Dacia Duster.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.