Obavijesti

Viral

Komentari 0

Odlične nagrade: Osvoji bon u Sparu u vrijednosti 1000 kuna

Odlične nagrade: Osvoji bon u Sparu u vrijednosti 1000 kuna
1

U ČETVRTAK Samo jedan nagradni kupon iz tiskanog izdanja 24sata i malo sreće potrebno vam je da osvojite bon za Spar u vrijednosti 1000 kuna za jesenski shopping

VIDEO

Ponovno se igramo s vama, a u četvrtak vas očekuje novo nagradno kolo u kojem uz pomoć samo jednoga kupona možete osvojiti bon za Spar u vrijednosti 1000 kuna.

Od četvrtka, 4. listopada, do srijede, 10. listopada 2018., na dan odvijanja pojedinog nagradnoga kola, objavljivat će se po jedan nagradni kupon. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon, ispune ga traženim podacima i  pošalju na adresu: Sto pedeset drugo kolo – p.p. 923 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Ove jeseni do odličnih nagrada – Spar bon“.

Nakon bona čitatelje očekuju još dva nagradna kola - u subotu mogu osvojiti mobitel Alcatel 5, a sljedeće srijede mogu se igrati za gorivo u vrijednosti 1000 kuna. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 18. listopada do 9 sati, a istog dana poslije 10 sati nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Pravila korištenja osobnih podataka

 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri „Ove jeseni do odličnih nagrada“ koja se održava u tri kola, od 4.10. do 10.10. kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu [Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom [marketing@24sata] ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju se više neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti, kako sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje će ostati pravno valjani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.