Viral

Komentari 50

Okrutno ili odlično? Nevaljale klince za kaznu šiša kao starce

Okrutno ili odlično? Nevaljale klince za kaznu šiša kao starce

Frizer iz Atlante Russell Fredrick odlučio je pomagati očajnim roditeljima potpuno besplatno, a frizuru je prigodno nazvao Benjamin Buttom prema čuvenom filmu...

Frizer iz predgrađa Atlante Russell Fredrick odlučio je pomoći roditeljima koji ne mogu izaći na kraj sa svojom djecom, pa odnedavno male nevaljalce potpuno besplatno za kaznu šiša kao stare ljude.

Tri dana u tjednu svaki roditelj može ući u salon i zatražiti frizuru nazvanu 'Benjamin Button', te tako dati svome djetetu do znanja da će morati i izgledati odraslo ukoliko se odjedanput tako želi i ponašati.

Fredrick (34), inače otac troje djece, je na ideju došao nakon što je prošle godine tako 'ukrasio' vlastitog sina Rushawna (12), koji je shvatio poruku i ubrzo nakon poniženja drastično popravio ponašanje, ali i ocjene u školi.

Neobični je frizer dosad imao samo još jednu takvu mušteriju, i to nedavno sina očajne samohrane majke, no ističe da svakodnevno prima sve više i više upita.

- Većina reakcija ljudi je pozitivna. Doduše, pojavi se tu i tamo netko tko moju metodu nazove emotivnim zlostavljanjem djece, međutim uglavnom me podržavaju - izjavio je Fredrick za Washington Post, pa dodao da su roditelji danas naprosto prisiljeni tražiti alternativne metode kažnjavanja nevaljalaca jer ih čovjek više ne smije ni mrko pogledati.

Fredrick je u tom kontekstu podsjetio na prošlogodišnji slučaj Adriana Petersona, velike NFL zvijezde, koji je između ostalog morao propustiti čitavu sezonu zato što je uhićen, a lisice su mu stavili na ruke zato što odlučio kazniti svoje dijete (4) nekoć klasičnom metodom 'šiba i guza'.