Obavijesti

Viral

Komentari 50

Ona je publici dala 'guzotres', a škola njoj - trenutačni otkaz

Ona je publici dala 'guzotres', a škola njoj - trenutačni otkaz
5

Mlada učiteljica (24) koja već tri godine predaje u osnovoj školi u Sonori dobila je izvanredni otkaz nakon što se video na kojem twerka u bikiniju proširio društvenim mrežama

VIDEO

Mlada učiteljica (24) koja već tri godine predaje u osnovoj školi u Sonori dobila je izvanredni otkaz nakon što se video na kojem twerka u bikiniju proširio društvenim mrežama.

Video je snimljen tijekom uskršnjih praznika u Cabo San Lucasu, popularnom odmaralištu. Na nagovor prijatelja, djevojka je sudjelovala u plesnom natjecanju.  Njezin seksi ples oduševio je pobliku i suce zbog čega je osvojila glavnu nagradu, 260 dolara.

Međutim, snimka je brzo postala viralna na Facebooku, a šokirani roditelji učiteljicu su prijavili osoblju škole zbog nedoličnog ponašanja. 

Učiteljica je kazala da ju nakon povratka s odmora pimila mnoštvo zahtjeva za prijateljstvo od muškaraca na Facebooku. Ravnateljica škole i odvjetnik pozvali su je na sastanak na kojem su joj priopćili kako je najbolje da da otkaz kako bi se situacija smirile.

- Netko od roditelja me prepoznao na snimci i proslijedio je drugim roditeljima koji su moje ponašanje na njoj odmah povezali s odnosom prema poslu i učenicima. U školi mi nisu dali izbora, osjećala sam da sam pod napadom i ogromnim pritiskom. Nisam znala što napraviti pa sam dala otkaz  - objasnila je za meksički list Reforma učiteljica koja se predstavila kao Carla.

- Svjesna sam da svi imaju mobitele i da se sve snima, ali nije mi bilo ni na kraj pameti da će video postati viralan. Sudjelovala sam u plesnom natjecanju, nisam na snimci gola, ne uzimam drogu niti se seksam s nekim. Smatram da ne bi o meni trebalo suditi na temelju ove snimke, činila sam to u svoje slobodno vrijeme. Ljudi u 21. stoljeću smo, nismo sveci, ja sam ljudsko biće kao i svi ostali - poručila je učiteljica svima onima koji je osuđuju.

Glasnogovornik kluba koji je organizirao natjecanje na plaži rekao je da su natjecatelji bili upozoreni da bi se snimke mogle pojaviti na internetu.

- Nismo nikoga prisiljavali da sudjeluje. Ako je ova mlada žena htjela plesati, sama je za to odgovorna - kazao je glasnogovornik.

Za razliku od roditelja i osoblja škole koji su je prozvali, brojni korisnici društvenih mreža stali su uz učiteljicu. Pokrenuli su i peticiju u kojoj traže da se djevojku ponovno vrati na posao,

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili
'ZANIJEMILI SMO'

Snimka iz Osijeka: Zmijurina je bila na staklu dok smo se vozili

OSIJEK Već smo bili u vožnji kad smo primijetili kako nas promatra kroz staklo. Mi smo zanijemili, a ona je tako mirno stajala i okretala glavu, bila je uporna da se zadrži na autu. Mi smo nastavili voziti do odredišta. Brat je prvo ostavio mene, a zatim je stao jer je primijetio da zmije više nema. Otvorio je cijeli auto, ali ju nije uspio pronaći, rekla nam je čitateljica

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'
BISTE LI PRISTALI?

Stan u Zagrebu za 'samo' 450 eura? Da, ali uz uvjet: 'Vlasnica će doći par puta prespavati tu!'

Biste li pristali na nižu cijenu najma pod uvjetom da će vam nekoliko puta godišnje u stan doći prespavati 'gazdarica'? Pišite nam svoja iskustva s najmom stana u komentarima
Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...
NEĆE TO NIGDJE

Pogledajte bisera na obilaznici! Ono kad prekršiš sve stavke Zakona o prijevozu tereta...

Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga ugrozio, snašao se čovjek. Ušparao 100 eura...'