Viral

Komentari 2

Osvojila novu Aronu: 'Sretna sam, idemo na turneju po BIH'

Osvojila novu Aronu: 'Sretna sam, idemo na turneju po BIH'

Presretna Mara Kunović (66) svoju Seat Aronu dat će na korištenje sinu, ali pod uvjetom da nikad ne zapali cigaretu. Uskoro kreću na put u Bosnu i Hercegovinu

Kad me nazvao Zuhra i obavijestio da sam dobila automobil, mislila sam da sanjam. Nikad u životu nisam vozila novi automobil, a kamo li ga dobila potpuno besplatno. Prvo sam mislila da se radi o nekakvoj šali, priča nam Mara Kunović iz Jastrebarskog. Mara svoje oduševljenje nije skrivala ni na primopredaji nove Seat Arone.

Okupljene predstavnike medija i djelatnike autokuće počastila je pršutom, sirom, kulenom i ponekom žesticom. S njom u pratnji bio je i sin Karlo, koji je dobio jasne smjernice, kako i na koji način smije upravljati novim automobilom.

Zabranjeno pušenje

- Prvo i osnovno, novi automobil ostat će na mojem imenu, a sin Karlo mora poštovati neka osnovna pravila da bi uopće mogao sjesti u novu Aronu. U automobilu je strogo zabranjeno pušenje. Ako niste pušač kao ja, onda najbolje znate kako se osjeća čovjek nakon što izađe iz takvog zadimljenog vozila - kaže Mara, na što njezin sin daje “časnu pionirsku” kako u automobilu neće pušiti. - Dajem ‘časnu pionirsku’ da u autu neću pušiti, moram uvažiti odluku svoje majke koja mi je dopustila da vozim novi auto. Stvarno smo svi presretni zbog novog Seata - rekao je Karlo.

Turneja po Bosni i Hercegovini

Mara napominje kako je za prvu dulju vožnju novim limenim ljubimcem odabrala Bosnu i Hercegovinu u koju sa sinom kreće vrlo brzo.

- Krećemo na putovanje koje će potrajati malo dulje. Moramo posjetiti nama neke drage ljude u Bosni i Hercegovini. Otići ćemo prvo u Čapljinu, a zatim i u Međugorje. Sad imam svog osobnog vozača i ima da me vozi gdje god poželim. Ako me ne bude slušao, može se dogoditi da vrlo brzo ostane bez upravljanja automobilom. Sve ovisi o tome hoće li biti poslušan moj Karlo - kroz smijeh će vesela i vedra Mara.

Nakon kratkog čašćenja hranom i pićem u autosalonu Mara je i službeno preuzela ključeve nove Seat Arone. Za kraj je napomenula i kako je pretplatnica 24sata od njegova prvog broja. - Dok sam živa, čitat ću najdražu novinu, računajte na to - kazala je.