Obavijesti

Viral

Komentari 2

Osvojila novu Aronu: 'Sretna sam, idemo na turneju po BIH'

Osvojila novu Aronu: 'Sretna sam, idemo na turneju po BIH'
9

Presretna Mara Kunović (66) svoju Seat Aronu dat će na korištenje sinu, ali pod uvjetom da nikad ne zapali cigaretu. Uskoro kreću na put u Bosnu i Hercegovinu

VIDEO

Kad me nazvao Zuhra i obavijestio da sam dobila automobil, mislila sam da sanjam. Nikad u životu nisam vozila novi automobil, a kamo li ga dobila potpuno besplatno. Prvo sam mislila da se radi o nekakvoj šali, priča nam Mara Kunović iz Jastrebarskog. Mara svoje oduševljenje nije skrivala ni na primopredaji nove Seat Arone.

Okupljene predstavnike medija i djelatnike autokuće počastila je pršutom, sirom, kulenom i ponekom žesticom. S njom u pratnji bio je i sin Karlo, koji je dobio jasne smjernice, kako i na koji način smije upravljati novim automobilom.

Zabranjeno pušenje

- Prvo i osnovno, novi automobil ostat će na mojem imenu, a sin Karlo mora poštovati neka osnovna pravila da bi uopće mogao sjesti u novu Aronu. U automobilu je strogo zabranjeno pušenje. Ako niste pušač kao ja, onda najbolje znate kako se osjeća čovjek nakon što izađe iz takvog zadimljenog vozila - kaže Mara, na što njezin sin daje “časnu pionirsku” kako u automobilu neće pušiti. - Dajem ‘časnu pionirsku’ da u autu neću pušiti, moram uvažiti odluku svoje majke koja mi je dopustila da vozim novi auto. Stvarno smo svi presretni zbog novog Seata - rekao je Karlo.

Turneja po Bosni i Hercegovini

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mara napominje kako je za prvu dulju vožnju novim limenim ljubimcem odabrala Bosnu i Hercegovinu u koju sa sinom kreće vrlo brzo.

- Krećemo na putovanje koje će potrajati malo dulje. Moramo posjetiti nama neke drage ljude u Bosni i Hercegovini. Otići ćemo prvo u Čapljinu, a zatim i u Međugorje. Sad imam svog osobnog vozača i ima da me vozi gdje god poželim. Ako me ne bude slušao, može se dogoditi da vrlo brzo ostane bez upravljanja automobilom. Sve ovisi o tome hoće li biti poslušan moj Karlo - kroz smijeh će vesela i vedra Mara.

Nakon kratkog čašćenja hranom i pićem u autosalonu Mara je i službeno preuzela ključeve nove Seat Arone. Za kraj je napomenula i kako je pretplatnica 24sata od njegova prvog broja. - Dok sam živa, čitat ću najdražu novinu, računajte na to - kazala je.

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković