Obavijesti

Viral

Komentari 3

Osvojite Delimano proizvode u novoj igri portala Gastro.hr!

Osvojite Delimano proizvode u novoj igri portala Gastro.hr!
6

Dolaskom jeseni, došla je i nova velika nagradna igra portala Gastro.hr u kojoj vas daruje vrijednim Delimano proizvodima! Uključite se do 21. listopada!

Gastro.hr opet ima iznenađenje za najvjernije čitatelje! Uključite se u nagradnu igru i osvojite prestižne Delimano proizvode. Nagradna igra traje  do 21. listopada 2013 u 11 sati, a sve što trebate napraviti ispuniti obrazac na Gastro.hr te možda baš vi osvojite 8 u 1 gurmansko kuhalo Delimano, aparat za sladoled Clarity, petodijelni set za pripremu hrane, plitki protvan ili kuhinjsku vagu Alfa!

Dobitnici će biti izvučeni 21. listopada u 12 sati, a njihova imena će biti objavljena na portalu Gastro.hr.

Osvojite neku od vrijednih nagrada

8 u 1 gurmansko kuhalo Delimano

8 u 1 gurmansko kuhalo je idealan kuhinjski pomoćnik uz kojeg nećete trebati gotovo niti jedan drugi komad posuđa pa čak ni peć. Ovaj kuhinjski uređaj ima 8 funkcija u 1, a sadrži i keramičku tavu. Omogućuje vam kuhanje raznih jela tako da možete svaki dan jesti nešto drugačije.
8 funkcija u 1: kuhanje, pečenje, pirjanje, sotiranje, kuhanje na pari, roštiljanje, prženje i fondue
Pročitajte više o 8 u 1 gurmanskom kuhalu Delimano.

Aparat za sladoled Clarity

Napravite neodoljivo kremast, domaći sladoled u manje od jednog sata! Aparat za sladoled Clarity je uređaj koji će sladoledoljupci naprosto obožavati. Kompaktan, učinkovit i izdržljiv kuhinjski pomagač omogućit će vam pripremu najboljih sladoleda, sorbeta i zamrznutih jogurta koje ste ikada probali. I to sve u vlastitoj kuhinji, za samo 15 do 40 minuta.
Pročitajte više o aparatu za sladoled Clarity.

5-dijelni set za pripremu hrane Delimano Fantasia

Uživajte u pripremanju hrane s praktičnim, neljepljivim silikonskim posudama. Mnogima se i dalje teško odvojiti od tradicionalnog metalnog posuđa, međutim brojne prednosti silikonskog posuđa, promijenit će vaše mišljenje! Višenamjenske kuhinjske posude: savršene za pečenje, pohranjivanje, zamrzavanje. Posude su izdržljive i otporne na mrlje i mirise koji ostaju na drugim vrstama posuđa. Izuzetno su jednostavne za skladištenje kada se ne koriste i za razliku od drugih posuda, 5-dijelni set za pripremu hrane ne gubi svoj oblik s vremenom.
Pročitajte više o 5-dijelnom setu za pripremu hrane Delimano.

Plitki protvan

Uživate li u pečenju peciva, kolača, kroasana, kruha, biskvita? Olakšajte si posao s Delimano CREAMICA Prima plitkim protvanom! Zahvaljujući brojnim prednostima keramičkog premaza, uživat ćete u poslasticama još više!
Uštedite svoje vrijeme i novac:
- Nije potrebno podmazivati protvan uljem, niti stavljati pek-papir
- Peciva i kolači će biti ravnomjerno pečeni
Pročitajte više o plitkom protvanu.

Kuhinjska vaga Alfa

Praktična i elegantna kuhinjska vaga za potpun kulinarski užitak. Neizostavan mali kuhinjski pomoćnik za sve koji uživaju u kuhanju i pripremanju hrane. Neophodan dodatak svakoj kuhinji, elegantan dizajn u atraktivnoj bijeloj boji savršeno pristaje svakoj kuhinji i kuhanje čini ugodnijim. Ova moderna vaga brzo i precizno mjeri težinu do 5 kg, prikazujući rezultate mjerenja u gramima, na digitalnom displayu.
Pročitajte više o kuhinjskoj vagi Alfa.

Uključite se u nagradnu igru na Gastro.hr!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...
FALE MU RUBNJACI I DIJELOVI

VIDEO Novi kružni tok zbunio je vozače u Koprivnici: Voze preko njega, idu u krivom smjeru...

KOPRIVNICA - Novi kružni tok na križanju Cvjetne ulice i Ulice Antuna Mihanovića u Koprivnici zbunio je vozače. Čitatelji su za portal ePodravinu ispričali kako vozači ne brinu za novi kružni tok, a kako problem stvaraju znakovi za regulaciju. – Crveni krug u sredini novog kružnog toga tek je ofarban, moraju se još postaviti rubnjaci i drugi dijelovi kružnog toga, tako da je on još uvijek u nastajanju - rekao je pročelnik Tomislav Golubić.

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan
KALENDAR NERADA

Tko nam je ukrao jedan praznik i što se sve može spajati? Dan državnosti i Tijelovo su isti dan

Ova godina nije baš povoljna za spajanje, omoljenu disciplinu u Hrvata. U 2024. imamo čak tri 'izgubljena blagdana'. To su oni nesretni koji padaju na vikend, ne računajući Uskrs
RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...
PROVJERITE ZNANJE

RIJEŠITE KVIZ Praznici i blagdani u Hrvatskoj: Znate li što i kad se slavi? Bilo je tu dosta selidbe...

Većini vjerojatno nije ni bitno koji je praznik. Bitno je samo spojiti i dobiti što više slobodnog vremena. Neki su se za sličan manevar, ovaj s povezivanjem srijede s vikendom odlučili i na dan izbora...