Igraj i osvoji: Sakupi 10 kupona i odvezi se u sjajnom Citroënu | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 15

Igraj i osvoji: Sakupi 10 kupona i odvezi se u sjajnom Citroënu

Igraj i osvoji: Sakupi 10 kupona i odvezi se u sjajnom Citroënu
2

Od petka, 19. srpnja do nedjelje, 28. srpnja svaki dan ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon. Izrezujte ih i na našu adresu pošaljite do utorka, 13. kolovoza 2019. godine

VIDEO

U petak krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj uz malo sreće i nagradne kupone iz 24sata možete osvojiti fantastični Citroën C3.

Citroën C3 donosi svježinu i optimizam ističe se jedinstvenim oblikom i grafičkim elementima. Ima odvažan stil i brojne mogućnosti personalizacije. Unutrašnjost modela odlikuje se dizajnom koji u prvi plan stavlja udobnost. Njegova tehnologija je u korak s vremenom. Ima učinkovite i ekonomični motore posljednje generacije i 11 sustava pomoći u vožnji. Vizualni potpis čini Airbump® koji štiti karoseriju te istodobno naglašavaju stil vozila. U ponudi je 9 boja karoserije i 3 boje krova. U unutrašnjosti su dostupna 4 paketa uređenja

Od petka, 19. srpnja do nedjelje, 28. srpnja svaki dan ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom 10 dana sakupiti ukupno 10  kupona. U ponedjeljak, 29.7. i utorak, 30.7.2019. bit će objavljen po jedan joker kupon koji zamjenjuje po jedan propušteni kupon. Joker kuponi su različiti.

Base de donnée : Astuce Productions

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji koji tijekom nagradne igre sakupe 10 nagradnih kupona (ili 9 nagradnih kupona + joker kupon ili 8 nagradnih kupona + 2 joker kupona), ispune ih sa traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 650, 10 001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra – Ovog ljeta odvezi se u novom Citroënu.

Sve pristigle kuverte koje u sebi sadrže 10 kupona od kojih su minimalno dva ista ili 8 različitih kupona i 2 ista joker kupona koji zamjenjuju propuštene kupone neće biti prihvaćene i neće sudjelovati u nagradnoj igri.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do utorka, 13.8.2019. godine do 9 sati.

Nagrada će isti dan iza 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije uz nadzor tročlane komisije i prisustvo javnog bilježnika.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “ Ovog ljeta odvezi se u novom Citroënu“, koja se održava u jednom kolu od 19. 7. do 30. 7. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Šminkao mladu za vjenčanje u Istri, komentari pljušte: 'Svadba je koštala više od milijun eura!'
VIDEO: GLAMUR U UMAGU

Šminkao mladu za vjenčanje u Istri, komentari pljušte: 'Svadba je koštala više od milijun eura!'

Mlada me bukirala kao osobnog šminkera. Predivno iskustvo s putovanja u Istri. Ne samo da sam ja dočekan kao kralj, nego je cjelokupna organizacija bila na nivou na kojem treba biti - komentirao je Stefan