Obavijesti

Viral

Komentari 5

Pala i 'probušila' grudi: Grad joj mora platiti novu operaciju

Pala i 'probušila' grudi: Grad joj mora platiti novu operaciju

SAD: Cynthia, žena bivšeg gradonačelnika San Diega Rogera Hedgecocka, tvrdi da je pala na oštećeni pločnik i pritom ozlijedila implantate u grudima. Dobila je 85 tisuća dolara naknade

VIDEO

Grad San Diego u Kaliforniji mora isplatiti 85 tisuća dolara naknade supruzi bivšeg gradonačelnika Rogera Hedgecocka zbog toga što su joj prilikom pada na oštećeni pločnik stradali -  implantati u grudima.

Cynthia Hedgecock (70) tvrdi da je u srpnju 2015. hodala ulicom Morrell, kad je nezgodno pala i ozlijedila se. Dočekala se na prsa, što joj je uzrokovalo ozbiljnu štetu na implantatima u grudima, piše Oddity Central.

Situacija je završila na sudu, a sudac je naredio gradu da Cynthiji isplati 85.000 dolara naknade.

- Pala sam na grudi i pritom još ozlijedila i koljena. Nisam trčala, pa ne mogu trčati sa 70 godina, rekla je Cynthia na sudu u utorak.

Nije tražila liječničku pomoć više od mjesec dana nakon pada, no u kolovozu 2015. osjetila je bol u prsima i požalila se na deformaciju grudi. Njezin liječnik pregledao joj je implantate i utvrdio da su nepopravljivo oštećeni. Kirurški ih je zamijenio u studenom 2015., a operacija je stajala 20 tisuća dolara.

Hedgecockovi su tužili grad za fizičku i duševnu bol za što su dobili još dodatnih 65 tisuća dolara. Gradski odvjetnici tvrde da ne postoji sumnja u opasne uvjete na pločniku i da nema dokaza da se pad dogodio onako kako tvrdi Hedgecockova.

Također, otkrivena je i medicinska dokumentacija koja dokazuje da su implantati stariji od 20 godina te da su već zamijenjeni prije pet godina. Ipak, bračni par Hedgecock uspio je 'izmusti' novac od grada.

Roger Hedgecock bio je gradonačelnik San Diega od svibnja 1983. do prosinca 1985. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.