Obavijesti

Viral

Komentari 7

Poklanjamo vam 10 ulaznica za Zaz u pulskoj Areni!

Poklanjamo vam 10 ulaznica za Zaz u pulskoj Areni!
1

U novom nagradnom natječaju vas nagrađujemo ulaznicama za koncert popularne francuske pjevačice Zaz! Uključite se i zaplešite uz njene hitove u pulskoj Areni!

VIDEO

Portal 24sata.hr i Menart vas nagrađuju ulaznicama za jedan od najiščekivanijih koncerata ovog ljeta! Nagrađujemo čak deset dobitnika i to s jednom ulaznicom za Zaz! U natječaj se možete uključiti popunjavanjem nagradnog obrasca do 31. srpnja u 12 sati nakon čega ćemo u podrubrici Nagradne igre objaviti imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog pedesetog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja ulaznica kontaktirati mailom.

Sretno svima!

Zaz je predstavila novi singl uoči dolaska u Hrvatsku

Samo nekoliko dana prije koncerta u pulskoj Areni 14. kolovoza, francuska pjevačica Zaz objavila je i drugi službeni singl s aktualnog albuma «Recto Verso» :  Comme ci comme ça.

Dok prvi singl s albuma, On Ira , još uvijek odzvanja radijskim eterom baš kao i pjesma Je Veux , koja ju je proslavila diljem svijeta, ZAZ predstavlja pjesmu u kojoj govori o samoj sebi i svom putu koji neće mijenjati ni za koga. Vjerujemo da će i ova pjesma zaraznih gipsy i jazz ritmova naići na odlične reakcije slušatelja i njezinih obožavatelja.

Zaz, pravim imenom Isabelle Geffroy 14. kolovoza održat će svoj drugi koncert u Hrvatskoj i to u jednom od najljepših amfiteatara na svijetu – pulskoj Areni.

Prije nešto više od godinu dana, njen koncert u velikoj dvorani Doma sportova rasprodao se u vrlo kratkom roku – bio je to početak ljubavi između hrvatske publike i sitne nasmiješene pjevačice. Svojim upečatljivim glasom i nevjerojatnom količinom energije, oduševila je punu dvoranu, a ako dodamo i odličan interes za koncert u Puli, vjerujemo da će se povijest ponoviti i da će i ovaj koncert također biti rasprodan. Pjevačica i njezin management ne skrivaju zadovoljstvo što se u sklopu svog glazbenog putovanja vraćaju u naše krajeve, a hrvatskoj publici najavljuju glazbeno šarenilo te spektakl boja i energije pod zvjezdanim nebom.

Uključite se u nagradni natječaj, a ako ipak ne osvojite ulaznice, možete ih kupiti u sustavu Eventima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti