Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
22 komentara

Popeo se na krov da spasi papigu, ona mu rekla: 'Odje*i''

Kako je tri dana provela na susjedovom krovu, vlasnici su se uplašili da je papiga možda ozlijeđena. Pozvali su društvo za zaštitu životinja i vatrogasce da je spase s krova

Foto: London Fire Brigade
22 komentara

Papiga koja je zapela na krovu tri dana 'pozdravila' je vatrogasce koji su je došli spasiti prostačkom tiradom. Jessie je papiga Makao koja je pobjegla od svojih vlasnika u četvrti Edmonton u sjevernom Londonu. 

Kako je nisu uspjeli namamiti sa susjedovog krova natrag u kuću, pozvali su vatrogasce. Rekli su im da kažu papigi 'Volim te', a da će Jessie na to odgovoriti istom mjerom.

No stvari se nisu baš odvile onako kako su se njezini vlasnici nadali. 

Jessie je prvo uzvratila ljubavnu izjavu, ali ubrzo nakon toga se prilično uzrujala, pa je svojim spasiocima rekla da odje*u i odletjela na drugi krov

Pričljiva papiga, tvrde vlasnici, navodno govori još i grčki i turski, no spasilačkom timu uputila je zanimljiv izbor riječi na engleskom jeziku. 

- Jessie je na istom krovu već tri dana, pa su njezini vlasnici pomislili da je ozlijeđena i da zato nije htjela sići s krova. Naš šef tima dobrovoljno se javio da se popne po stepenicama i ode po papigu. Rekli su nam da se prvo trebamo zbližiti s papigom tako što ćemo joj reći da je volimo. Naš šef je upravo to i učinio, izjavio je jedan od vatrogasaca.

- Prvo je odgovorila 'Volim te', ali onda nas je počela psovati, izjavio je. 

-Ubrzo je postalo očito da nije ozlijeđena jer je odletjela na drugi krov, pa zatim na drvo. Kako je ustanovljeno da je Jessie dobrog zdravlja, vatrogasci su je ostavili na miru.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message