Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Pravila natječaja Kokovizija iz filma Koko "Ljubav ili smrt"

Snimi svoj razred kako pleše na pjesmu iz filma Koko "Ljubav ili smrt" i pošalji nam video jer Erste i 2i film poklanjaju po 200 kn tebi i svim tvojim prijateljima!

2i Film
Foto: 2i Film
0 komentara

PRAVILA NATJEČAJA „KOKOVIZIJA“

Članak 1: ORGANIZATOR

Natječaj „KOKOVIZIJA“ raspisuju: 2i Film d.o.o. (OIB: 97934161058), Primorska 28, 10000 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje  u suradnji sa 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski partner ili 24sata).

Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA

Nagradni natječaj, u kojem se traži najoriginalniji i najkreativniji razred koji na video clipovima pokazuju obradu pjesme iz filma Ljubav ili smrt, raspisuje se u svrhu promocije 2i Filma kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju. 

Nagradni natječaj traje od 01.10.2014. godine do 04.11.2014. na web adresi www.24sata.hr/kokovizija

Prikupljanje video uradaka završava 31.10.2014. u 00:00, a proglašenje pobjedničkih razreda biti će objavljeno 04.11.2014 na web adresi www.24sata.hr/kokovizija

Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:
1 x Medo Štedo štednja u vrijednosti od 200,00 kn za svakog učenika pobjedničkog razreda
1 x kino ulaznica za premijeru filma za svakog učenika u tri odabrana najbolja razreda (ukupno 90 ulaznica)
60 x Erste poklon paketa (šalice, kape, bilježnice)

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo prijave za sudjelovanje razreda u ovom nagradnom natječaju imaju djelatnici obrazovnih ustanova (učitelji, nastavnici, profesori) ukoliko je video uradak nastao u sklopu školskog nastavnog programa ili popratnih nastavnih aktivnosti. Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju radnici organizatora kao i članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća). 

Slanjem videa djece (razreda) prihvaćaju se Pravila ovog natječaja. Djelatnik obrazovne ustanove (učitelj, nastavnik, profesor)  dužan je osigurati roditeljsku suglasnost prije objave videa svih roditelja djece iz videa, u pisanom obliku. Video uratci će se objavljivati samo ako budu nominirani za glavne tri nagrade, o čemu će učitelj, nastavnik ili profesor biti pravovremeno obaviješten. U protivnom, pismene pristanke neće biti potrebno prikupljati jer će samo tri najbolja videa biti javno objavljena.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Pravo prijave za sudjelovanje razreda u ovom nagradnom natječaju imaju  djelatnici obrazovnih ustanova (učitelji, nastavnici, profesori) ukoliko je video uradak nastao u sklopu školskog nastavnog programa ili popratnih nastavnih aktivnosti, koji  u periodu trajanja natječaja snime razred kako izvodi obradu pjesme iz filma Ljubav ili smrt, uploadaju ga na youtube, ispune obrazac za prijavu na natječaj na www.24sata.hr/kokovizija (ime i prezime osobe koja prijavljuje razred, adresa i grad, broj telefona, e-mail, ime škole koja se prijavljuje te razred koji se prijavljuje), označe da prihvaćaju uvjete natječaja te da će osigurati roditeljsku suglasnost  prije objave videa, te upišu web adresu filmića svog razreda s Youtube-a. Navedeno je potrebno izvršiti u razdoblju od 01.10.2014. do 31.10.2014. u 00:00.

Osoba koja prijavljuje razred na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima. 

Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Prijave se primaju u periodu između 01.10.2014. i 31.10.2014. u 00:00, a tri odabrana videa prije objave na www.24sata.hr/kokovizija odobrava administrator portala, koji će kontaktirati pošiljatelja videa i provjeriti roditeljske pristanke za objavu videa razreda.

U periodu od 01.11.2014. do 03.11.2014. u 00:00 traje bodovanje žirija (tri) u sastavu glavnih glumaca iz filma Koko3 Ljubav ili smrt. Svaki član žirija će zasebno bodovati svaki video uradak ocjenama od 1 do 3, a potom će se zbrajati dobiveni bodovi i prema ukupnom zbroju će se filmovi rangirati. Prijavljeni sudionici s najvećim zbrojem bodova žirija će biti dobitnici nagrada.

Njihovo će se ime, prezime i prijavljeni materijal objaviti na web adresi www.24sata.hr/kokovizija, nakon što sve roditeljske suglasnosti za objavu budu prikupljene i dostavljene organizatoru.

Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka u skladu s člankom 5 Pravila, nositelji roditeljskih prava djece pristaju da njihova imena i prezimena, imena i prezimena djece i podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 4 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 5 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 

Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi vizuali/slike, tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. 

Prihvaćanjem ovih Pravila, autori/svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora i 24sata pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora i 24sata da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Autori pobjedničkih radova prihvaćaju da se njihovo ime, lik i djelo iskoristi u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2.

U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora ili 24sata bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora i 24sata od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator i 24sata se obvezuju obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. 

Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru i 24sata ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora.

Organizator i 24sata sve prijavljene materijale uz potrebne dorade i pismeni pristanak nositelja roditeljskih prava djeteta mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe.     

Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru i 24sata po bilo kakvoj osnovi.

Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Sve prijave i glasovi zaprimljeni korištenjem bilo kakvih zlonamjernih programa i web servisa biti će uklonjeni, kao i sve prijave i glasovi stečeni bilo kojim drugim sumnjivim i neregularnim metodama, a koje sudioniku omogućuju nepoštenu prednost pred drugim sudionicima.

Članak 10: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, imena i prezimena djece, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka bit će objavljeno na web adresi www.24sata.hr 04.11.2013.

Članak 12: POREZI

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 13: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 14: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora i/ili medijskog partnera bez posebnog obrazloženja. 

2i Film d.o.o. i 24sata d.o.o.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message