Viral

Komentari 1

Presretna Anđela: Nikola Moro iz Dinama donio joj novi auto

Presretna Anđela: Nikola Moro iz Dinama donio joj novi auto

- Presretna sam, nikad u životu nisam ništa dobila. Auto ću darovati sinu Samiru, on nema auto. Srčani sam bolesnik, dobro da me srce nije izdalo kad sam čula da sam dobila, našalila se Anđela Ramić (74) iz Zagreba

Nov, novcati Hyundai i30 tražio je u utorak ujutro vlasnika. U redakciju 24sata došao je ponajbolji igrač Dinama Nikola Moro, koji je iz velikog 'bazena' s pristiglim kovertama morao izvući sretnog dobitnika. Ili dobitnicu, kao u ovom slučaju.

- Ajde, da malo duže promiješamo, da izvučemo nekog srećkovića s dna - šalio se Nikola Moro, klečeći u 'bazenu' prepunom koverti.

Nakon dvije minute pretrage, Nikola je izvukao jednu kovertu. Iako je dinamovac, među 20.000 koverti, većinom plavih, izvukao je bijelu te predao komisiji nagradne igre "Osvoji besprijekorni Hyundai i30". Sretna dobitnica je Anđela Ramić (74) iz Zagreba. Naravno, Nikola ju je, kao pravi kavalir, odmah i obavijestio.

- Dobar dan, Anđela. Jeste li vi igrali nagradnu igru u 24sata? Jeste. E, pa samo da vam javim da ste dobili auto - rekao je Moro začuđenoj Anđeli.

- Ma, zezate me? Auto? Kakav auto?

- Dobili ste Hyundai i30. Je li vam to prvi auto, vozite li?

- Ajme, nemam auto. Nema mi ni sin, pa ću mu ga darovati. Sin Samir ima 47 godina i baš će mu dobro doći. Znate kakva su vremena, nema se novca za nove aute - razveselila se Anđela, koja je vozački ispit položila 1974. No, istekla joj je vozačka dozvola, pa ne vozi.

- Gospođo, još jednom čestitam. Auto ide u prave ruke - pristojno je završio Moro.

- Hvala vam, još ne mogu vjerovati. Srčani sam bolesnik, dobro da me srce nije izdalo, ha, ha - našalila se Anđela, te zahvalila Nikoli što joj je osigurao, omogućio ili kako već hoćete novi Hyundai i30.