Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Prijateljice već 9 godina: I do trgovine ide s kobilom Fionom

Viktorija Savić kaže kako o u kupovinu zna otići i bez nje, ali da joj je to pomalo i dosadno. Uvijek joj je zanimljivije s prijateljicom. Reka je malo mjesto i svi su već navikli vidjeti ih skupa

Foto: čitatelj 24sata

Viknem dragim tetama u dućanu što želimo kupiti. Već se dobro znamo, pa im nije teško iznijeti mi što nam treba i dati mi račun, rekla je Viktorija Savić (20) iz Reke u blizini Koprivnice.

Ona sa svojom kobilom Fionom (10) već godinama odlazi u dućan. Kaže kako u kupovinu zna otići i bez nje, ali da joj je to pomalo i dosadno. Uvijek joj je zanimljivije s prijateljicom, kaže.

- Reka je prilično malo mjesto. Svi ovdje se znaju i nitko se ne čudi kad vide ljude kako jašu konje, pa čak i samo do dućana. Ovdje je to posve normalno - kazala je Viktorija.

Foto: čitatelj 24sata

Kobilu i prijateljicu Fionu ima već devet godina, a popularna kobila bila je model kad su se slikale u jezeru Šoderica i predstavljale jedan salon vjenčanica. Sad se zbog hladnog vremena ipak nešto češće druže u štali. Njihova šetnja nije toliko česta, ali kaže da barem jednom tjedno unatoč vremenu ipak prošetaju.     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message