Obavijesti

Viral

Komentari 43

Pripremite sitniš: Veliki party za muškarce kojima je - mali

Pripremite sitniš: Veliki party za muškarce kojima je - mali
1

Organizator zabave želi 'povećati osviještenost' i ohrabriti pozitivne stavove prema svim muškarcima koji nisu previše obdareni. Zabava će se održati sljedeći mjesec

VIDEO

Prije dvije godine Ant Smith je objavio pjesmu ' Shorty ' . Nju je posvetio svojem 'nakrivljenom malom prstiću'. Pod tim je, naravno, mislio na svoj penis. Dužinom od 10 cm on spada ispod prosjeka Velike Britanije zbog čega je, kaže, godinama bio vrlo frustriran.

VIDEO

- Kada pogledam u prošlost, shvaćam koliko sam vremena i energije potrošio u brizi oko nečega što uopće nije toliko bitno. Moj je život mnogo lakši otkad sam o tome otvoreno progovorio. Jedan mali, hrabri korak promijenio mi je život, izjavio je Smith za britanski Independent .

Kako bi pomogao i ostalim muškarcima koje tišti isti problem, Smith je odlučio organizirati zabavu i konferenciju pod imenom 'The Big Small Penis Party' iliti ' Veliki party malih penisa '. Njegovi su motivi jednostavni - tamo će se okupiti muškarci i jednostavno biti ponosni na svoje 'sićušne, kompaktne i majušne' penise .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mislim da se svemu mora pristupiti s dozom humor jer on oslobađa, kaže Smith. Njemu je, priznaje, s frustracijama pomogla i žena s kojom je u braku 17 godina.

Na party su pozvane i žene, a muškarci će plaćati upad prema prijavljenoj dužini spolovila - pola funte po inču. Biti će to dakle jedna od rijetkih situacija u kojoj neće biti mjesta lovačkim pričama i gdje će vam iskrenost donijeti uštedu.

Zabava će biti održana u Londonu 7. ožujka , pa eto, ako ste u blizini i mislite da vam je, khm, mali, više informacija možete pronaći na službenom eventu na Facebooku . Svoj je dolazak zasad potvrdilo 73 ljudi, a njih 28 je još neodlučno.

I naravno, za upad pripremite sitniš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'
IMANJE ZA UŽIVANJE

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'

Plus+ Obitelj Janović iz Marinaca kraj Vinkovaca na svom imanju od 3000 metara četvornih brine od 20 pasa. Vlasnici ih ostavljaju na čuvanju, treningu, igranju

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!
PUTOVANJE S LJUBIMCIMA

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!

Specijalizirane web stranice pokrenula je Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ), gdje su na jednom mjestu objedinjene informacije vezane uz mogućnosti i obaveze za sve putnike s ljubimcima
Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata će 23. travnja moći osvojiti ulaznice za za projekciju kultnog nijemog filma strave "Nosferatu" u Lisinskom.