Propao kroz led: Vatrogasac u Vukovaru junački izvukao psa | 24sata
Obavijesti

Viral

Komentari 56

Propao kroz led: Vatrogasac u Vukovaru junački izvukao psa

Propao kroz led: Vatrogasac u Vukovaru junački izvukao psa
4

Vukovarski vatrogasci su u subotu u popodnevnim satima dobili neobičan poziv. Zabrinuti vlasnik pozvao ih je u pomoć jer je njegova kujica Lea nesretno završila u hladnoj rijeci. Bez dvojbe, priskočili su u pomoć

VIDEO

Vukovarski vatrogasci su u subotu u popodnevnim satima dobili neobičan poziv. Zabrinuti vlasnik pozvao ih je u pomoć jer je njegova kujica Lea u lovu na labudove nesretno završila u hladnoj rijeci Vuki.

Na dramatičnoj snimci koju je objavio vlasnik u subotu vidi se kako su vukovarski vatrogasci u teškim uvjetima organizirali spašavanje psa koji je zaglavio u ledenoj rijeci. Dok ga je nekoliko kolega pridržavalo konopcima, vatrogasac po imenu Denis se upustio u rizičan pothvat. Legao je na zračni madrac i dovukao se, klizeći po ledu, do mjesta gdje je glavu iznad površine vode držao promrzli pas.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

02:14

- Idi desno, Denis, tamo je led deblji - vikali su kolege vatrogascu dok se probijao preko zaleđene površine. Opreznim pokretima primakao se psu i povukao ga na madrac. Pas je još jednom kliznuo u led, a onda se popeo na Denisa i kolege su oprezno započele izvlačenje.

'Htjela se igrati s labudovima na dijelu Stare Vuke. Međutim, labudovi su odletjeli, a ona ne leti' rekao nam je vlasnik kojemu nimalo nije bilo lako gledati kako spašavaju njegovu četveronožnu prijateljicu. 

'Leu smo udomili prije četiri godine kada smo ju pronašli na ulici. Imala je dva mjeseca. No, sve je to sporedno, bit priče je da su dečki spasili život iako je u pitanju pas i to vrlo brzo nakon mog poziva', dodao je vlasnik Marinko.

POGLEDAJTE AKCIJU SPAŠAVANJA

Svaka čast hrabrim vatrogascima koji su ozbiljno pristupili zadatku i spasili još jedan život!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Sunčane naočale u zatvorenom prostoru. Da ili ne? 'Nose ih olinjali rokeri, modne koke...'
RIJEŠITE ANKETU

Sunčane naočale u zatvorenom prostoru. Da ili ne? 'Nose ih olinjali rokeri, modne koke...'

Ima i primjera kad obavljate šoping po trgovačkom centru, i u trgovinu važno ulazi sređena koka, na nosu sunčane naočale s logom skoro većim nego što su stakla...
Sjeli u kafić pa ih šokirao račun. Naplatili im 4 € boravak psa za stolom: 'Kako ih nije sramota!'
ŠTO MISLITE O TOME?

Sjeli u kafić pa ih šokirao račun. Naplatili im 4 € boravak psa za stolom: 'Kako ih nije sramota!'

Ipak, neki nisu imali ništa protiv takve vrste naplate. 'Meni je to u redu skroz, ima ljudi koji ne vole pse i nije im ugodno niti drago jesti pored nečijeg psa', jedan je od komentara